Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2020

Με εξαιρετική οργανωτική επιτυχία η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε) σε
συνεργασία με την Σκοπευτική Λέσχη Κρήτης (ΣΚΟ.ΛΕ.Κ) διοργάνωσε τους Πανελλήνιους
αγώνες COMPAK SPORTING στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων το Σ.Κ 5-6 Σεπτεμβρίου 2020.


Τα σχήματα των Πεδίων Βολής (STAND) αλλά και η προετοιμασία των υποδομών είχαν
από τις παραμονές του αγώνα διαμορφώσει ένα πολύ καλό κλίμα σε διοργανωτές και
σκοπευτές. Η εξέλιξη της διοργάνωσης δικαίωσε τις προσδοκίες όλων.

Μεγάλο φινάλε των αγώνων της ΟΡΕΝ όπου ισοβάθμησαν ο Κατσιφής Ιωάννης του
«ΠΑΡΝΗ» με τον Κοιλάκο Ιωάννη του «ΣΟ ΨΑΧΝΩΝ» με 186/200. Η πρώτη θέση κρίθηκε με την διαδικασία “SHOOT OFF” με ένα μακρύ και θεαματικό αγώνα υπέρ του Κατσιφή Ιωάννη με 60 επιτυχίες έναντι 59 του Κοιλάκου Ιωάννη!

Οι σκοπευτές του συλλόγου έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στις περισσότερες κατηγορίες και με κατάρριψη προσωπικών ρεκόρ. Εκπληκτική εμφάνιση του Βουράκη Ιωάννη και την κατάκτηση της 3ης θέσης στο ΟΡΕΝ και ΑΝΔΡΩΝ με 184/200 (ατομικό ρεκόρ) και μόλις δύο πιάτα πίσω από τον 1ο . Ο Ελπικίδης Μιχάλης κατέλαβε την 4η θέση στο ΟΡΕΝ με 181/200 (ατομικό ρεκόρ).

Στη κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ 1η θέση με την Κατζουράκη Εμμανουέλα με 139/200 (ατομικό ρεκόρ) , στην κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ είχαμε στην 3η θέση την Νικολαντωνάκη Χρυσάνθη με 105/200 (ατομικό ρεκόρ) και πρώτη συμμετοχή σε αγώνες και τον Μανουσάκη Νικηφόρο στην 4η θέση με 96/200 (ατομικό ρεκόρ) και επίσης πρώτη συμμετοχή σε αγώνες.

Στο ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ η ΣΚΟ.ΛΕ.Κ με τους σκοπευτές Βουράκη Ιωάννη-Ελπικίδη Μιχάλη-Λιουδάκη Δημήτριο και 521/600 κατέλαβε την 1η θέση , ενώ στις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ οι σκοπευτές Νικολαντωνάκης Εφραίμ-Μανουσάκης Παναγιώτης-Φρατζεσκάκης Νικόλαος κατέλαβαν την 3η θέση με 493/600.

zarpanews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics