Breaking News
26 Σεπτεμβρίου 2020

Ο «Γιατρός» μίλησε για τις αμφιβολίες που είχε στην αρχή της χρονιάς


Θανάσης Μαργαρίτης by Θανάσης Μαργαρίτης
Ρόσι: «Τα αποτελέσματα με κάνουν να συνεχίσω για άλλον ένα χρόνο»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι αποκάλυψε πρόσφατα ότι σκεφτόταν την απόσυρσή του από την ενεργό από την αρχή της χρονιάς. Ο «Γιατρός» τόνισε πως ήθελε να δει πως θα αποδώσει ωστόσο για να αποφασίσει για το μέλλον του στο MotoGP.

Ο 41χρονος Ιταλός δεν είχε και την πιο εύκολη σεχόν το 2019, μιας και ήταν έβδομος στη βαθμολογία των οδηγών έχοντας μόλις δύο βάθρα!

«Την προηγούμενη χρονιά ήμουν πολύ προβληματισμένος επειδή μετά τους πρώτους αγώνες, χάσαμε το δρόμο μας. Δυσκολεύτηκα πολύ. Πολλοί αγώνες ήταν καταστροφικοί. Πέρα από τα αποτελέσματα, δε μπορούσα να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα και να είμαι αρκετά δυνατός» δήλωσε ο αναβάτης της Υamaha.

Ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν έτοιμος να αποσυρθεί, ωστόσο άλλαξε γνώμη μετά και τις μεφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει στη σεζόν.

«Σκεφτόμουν στην αρχή της χρονιάς ότι αν έχω το ίδιο συναίσθημα ότι χρειάζεται να κάνω κακούς αγώνες, τότε πρέπει να σταματήσω. Αλλά στην πραγματικότητα η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη, νιώθω καλά. Σίγουρα είναι δύσκολο, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά δουλεύουμε και νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε δυνατοί. Οπότε αυτά τα αποτελέσματα με κάνουν να συνεχίσω για άλλον ένα χρόνο» είπε ο Ιταλός.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics