Breaking News
06 Οκτωβρίου 2020

Συνολικά στο Γκντάνσκ θα ταξιδέψουν 8 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες



Ευρωπαϊκό laser: Με 3 πληρώματα η Ελλάδα στην Πολωνία

Το Γκντάνσκ της Πολωνίας είναι έτοιμο να «υποδεχτεί» το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα laser και το Ευρωπαϊκό Open Throphy από τις 6 έως τις 13 Οκτωβρίου στο Εθνικό Κέντρο Ιστιοπλοΐας. Μετά τις ακυρώσεις λόγω κορονοϊού πολλών διοργανώσεων, με αποκορύφωμα την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, το τουρνουά στην πολωνική πόλη θα είναι το κορυφαίο γεγονός στην ιστιοπλοΐα μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη τον περασμένο Φεβρουάριο στην Αυστραλία.

Η Ελλάδα θα συμμετέχει στη διοργάνωση με 3 πληρώματα (2 ανδρικά – 1 γυναικείο) και συνολικά με 8 αθλητές. Πιο συγκεκριμένα στο laser STD θα συμμετέχουν οι Παναγιωτίδης Αναστάσιος (Ναυτικός Όμιλος Θεσ/νίκης), Παπαδημητρίου Δημήτρης (Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης), Μπουγιούρης Αντώνης (Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου) και Ζάμιτ Λουκιανός (Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης).

Στο laser ανδρών θα αγωνιστεί ο ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Αρτέμιδας Σπάτων, Μαντής Γιάννης. Τέλος, στην κατηγορία laser RDL το ελληνικό πλήρωμα απαρτίζεται από τις Καραχάλιου Βασιλεία (Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς), Φακίδη Αθανασία (Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης) και Ταμβακίδου Ναταλία από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics