Breaking News
08 Οκτωβρίου 2020

Η Αγγλία επέστρεψε στη δράση τον Ιούλιο με τρία Test απέναντι στις Δυτικές Ινδίες στις φούσκες ασφαλείας του Σαουθάμπτον και του Μάντσεστερ ενώ στην συνέχεια έδωσε αναμετρήσεις με την Ιρλανδία, το Πακιστάν και την Αυστραλία.

 

«Είμαστε υπερήφανοι στα όσα καταφέραμε φέτος ωστόσο υπάρχει ανησυχία για το μέλλον», είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Τομ Χάρισον. «Η ικανότητά μας να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας ήταν ο λόγος που αποφύγαμε τον οικονομικό αφανισμό και προφανώς όχι μόνο εμείς αλλά όλο το άθλημα».

Η ομοσπονδία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι σχεδιάζει την περικοπή 62 θέσεων εργασίας στον οργανισμό εξαιτίας του οικονομικού αντίκτυπου της πανδημίας και ο Χάρισον είπε ότι το άθλημα έχει υποστεί σοβαρές ζημιές. «Η ECB έχασε περισσότερες από 100 εκ. λίρες σε έσοδα και 800 ημέρες παρουσίας θεατών στα στάδια», πρόσθεσε. «Οι συνέπειες γίνονται τώρα αισθητές στους ανθρώπους του αθλήματος οι οποίοι χάνουν τα υπάρχοντά τους και βιώνουν πολύ δύσκολες στιγμές. Αυτή την στιγμή περνάμε την επώδυνη διαδικασία σμίκρυνσης του οργανισμού».

sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics