Breaking News
19 Οκτωβρίου 2020

H Jumbo-Visma θα έχει γυναικεία ομάδα το 2021 και θα έχει την κάτοχο του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου και παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαριάν Φος



Μαζί με τη Φος στη γυναικεία ομάδα της Jumbo-Visma θα είναι οι επίσης Ολλανδές Γιπ Φαν Ντεν Μπος, Ρειτζάνε Μάρκους, Ανούσκα Κόστερ και Νάνσι Φαν Ντερ Μπεργκ ενώ διευθύντρια θα είναι η Έσρα Τρομπ. Η 33χρονη Φος έχει δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια ενώ έχει κερδίσει τρία παγκόσμια πρωταθλήματα στο δρόμο, δύο στην πίστα και επτά στο cyclo-cross.

«Είμαι υπερήφανη που θα αποτελώ μέλος της Jumbo-Visma», είπε η Φος που έχει κερδίσει τρεις φορές το Giro Rosa και πήρε την πρώτη θέση στην κατάταξη πόντων του φετινού αγώνα έχοντας κερδίσει τρία ετάπ. «Το όραμα και η φιλοδοξία της ομάδας είναι ελκυστικά για εμένα και ανυπομονώ να αγωνιστούμε μαζί». Η κίνηση αυτή βάζει τέλος σε μία συνεργασία 15 ετών με την CCC-Liv, την ολλανδική ομάδα που η Φος αγωνίζεται από το 2006 όταν τότε ήταν γνωστή ως DSB Bank–Ballast Nedam.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics