Breaking News
02 Δεκεμβρίου 2020

Ο κορυφαίος ποδηλάτης, έχει και το νέο κορυφαίο ποδήλατο πίστας, με στόχο το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Δημήτρης Ντζάνης 

 

Η τεχνολογία εξελίσσεται ολοένα και με πιο γοργούς ρυθμούς στον πρωταθλητισμό και μαζί τα προϊόντα που βοηθούν για τις μέγιστες αθλητικές επιδόσεις.

Οι δρομείς πλέον φορούν παπούτσια που ούτε οι ίδιοι φαντάζονταν μερικά χρόνια πριν και ο Χρήστος Βολικάκης με υπερηφάνεια μάς παρουσιάζει το νέο του σούπερ ποδήλατο για την πίστα.

Ένα υπερόπλο, το «Look T20», που θα τον συντροφεύσει τους επόμενους μήνες, με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εκεί όπου ο Κυπελλούχος κόσμου θα διεκδικήσει το μοναδικό μετάλλιο που λείπει από τη συλλογή του.

Το «Look T20» είναι το αποτέλεσμα μελετών και δοκιμών των Γάλλων, κατασκευάστηκε στα εργαστήρια της εταιρείας στην πόλη Νεβέρ και το ίδιο ποδήλατο θα χρησιμοποιούν και τα μέλη της ολυμπιακής ποδηλατικής ομάδας της Γαλλίας.

«Νέες βελτιώσεις σε ένα φοβερό ποδήλατο, τέλεια γεωμετρία, αρκετά άκαμπτο με αεροδυναμική σχεδίαση και πολλά άλλα έχει ο νέος μου φίλος που ονομάζεται “LOOK T20” με τον οποίο μαζί θα ταξιδέψουμε μέχρι τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο, με μεγάλο μας στόχο το Ολυμπιακό μετάλλιο» σχολίασε ο Χρήστος Βολικάκης.

«Ελαφρύτερο, πιο άκαμπτο, πιο αεροδυναμικό, πιο ρυθμιζόμενο, τα υπερθετικά έρχονται εύκολα όταν πρόκειται για την περιγραφή του «T20 Speed», το νέο σύμβολο της τεχνογνωσίας και της κληρονομιάς της «LOOK».

Ελαφρύτερο από τον προκάτοχο του το R86 κατά 800 γραμμάρια, το σετ πλαισίου διατίθεται με ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 18 διαφορετικά μήκη λαιμού τιμονιού, καθώς και έναν λαιμό σέλας ρυθμιζόμενο όχι μόνο σε ύψος, αλλά προσφέρει επίσης τέσσερις επιλογές κλίσης.

Είναι διαθέσιμο σε μεγέθη από XS έως L με αυξημένη έσταση, έρχεται επίσης με τον περίφημο ανθρακονημάτινο μονομπλόκ ZED Track δισκοβραχίονα, ένα κομμάτι εξοπλισμού που αποτελεί σημείο αναφοράς στα διεθνή ποδηλατοδρόμια» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά στοιχεία

Δείτε στο βίντεο πώς σχολίασαν οι Γάλλοι πρωταθλητές, δοκιμάζοντας το «Τ20» τον Φεβρουάριο, πριν έρθει η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων για το καλοκαίρι του 2021.

SPORTS3.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics