Breaking News
05 Δεκεμβρίου 2020

Ο Ελληνας πρωταθλητής μίλησε στο TrackPiste και θυμήθηκε όσα δήλωσε προ μερικών ημερών στο Sports3.gr


 Ο Χρήστος Βολικάκης παρέθεσε συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα TrackPiste, που ειδικεύεται στην ποδηλασία πίστας και μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα χρονιά και τον στόχο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μάλιστα, οι Ισπανοί αναφέρθηκαν στα όσα είχε πει ο 32χρονος Βολιώτης στο Sports3 και στη μεγάλη συνέντευξή του στις 30 Νοεμβρίου για τις συνθήκες προετοιμασίας του στην Ελλάδα, όταν είχε δηλώσει: «Η προετοιμασία λόγω κυρίως της πανδημίας γίνεται μετ’ εμποδίων. Προσπαθώ να ξεπεράσω ότι άλλο μπορεί να γίνει τροχοπέδη και υπερβάλλω εαυτόν πολλές φορές όταν αναγκάζομαι να κάνω προπόνηση με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Θα ήθελα πολύ να είμαι σε ένα κέντρο με ευνοϊκές προϋποθέσεις και να γυμνάζομαι με αθλητές που θα τους έχω αντιπάλους στο Τόκιο».

Παράλληλα, ο Χρήστος Βολικάκης κλήθηκε να μιλήσει για την αναφορά του προς τους διοικούντες την ομοσπονδία ποδηλασίας και στην απάντησή του είπε και λόγια από τη συνέντευξή του στο Sports3: «Αν αυτό το καταλάβουν οι διοικούντες θα δικαιολογήσουν την δήλωση μου, ωστόσο παραμένουμε φίλοι και συνεργάτες γιατί είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από τις όποιες διαφωνίες».

Επίσης ο Ελληνας πρωταθλητής τόνισε πόσο ωφέλιμη θα είναι η συνεργασία του με την ισπανική ομάδα Arabay Team, εν όψει του Τόκιο, επισημαίνοντας: «Θα πραγματοποιήσω μέρος της προετοιμασίας με προπονήσεις μεγάλων αποστάσεων στο δρόμο με την καθοδήγηση ενός έμπειρου προπονητή με υπέροχους θριάμβους όπως ο Νταβίδ Μουντανέρ.

Ως αθλητής θα επωφεληθώ από αυτό, θα καλύψω ορισμένα κενά που είχα στην προπόνηση και θα φτάσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες προετοιμασμένους και με αυτοπεποίθηση ότι θα μπορέσω να κάνω κάτι σημαντικό.

Θέλω να πιέσω τον εαυτό μου στα όριά μου και να ξέρω τι μπορώ να κάνω. Οι αρχηγοί της ομάδας μου έδωσαν την εμπιστοσύνη τους και πρέπει να το δικαιολογήσω».
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics