Breaking News
11 Δεκεμβρίου 2020

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Φερστάπεν, ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν οι Μπότας και Οκόν

 

Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Άμπου Ντάμπι (πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν) με τον Μαξ Φερστάπεν να κατακτά την κορυφή. Παράλληλα με την Haas έτρεξε για πρώτη φορά στην Formula 1 ο Μίκ Σουμάχερ, καταλαμβάνοντας την 18η θέση.

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Βάλτερι Μπότας και στην τρίτη ο Εστεμπάν Οκόν. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι: Άλμπον, Χάμιλτον, Στρολ, Πέρεζ, Κβίατ, Γκασλί και Ραϊκόνεν.

Με αυτό τον τρόπο είδαμε ξανά το επίθετο Σουμάχερ στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά από πολλά χρόνια, ενώ να θυμίσουμε ότι αυτό θα συμβαίνει κατά κόρον από τη νέα σεζόν καθώς ο νεαρός Γερμανός έχει ήδη υπoγράψει συμβόλαιο με την Haas.


sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics