Breaking News
29 Ιανουαρίου 2021

Τι γράφουν στη Μαγιόρκα για τον Έλληνα πρωταθλητή
Δημήτρης Ντζάνης  

 

«Το αστέρι της σεζόν», έτσι χαρακτηρίζουν τον Χρήστο Βολικάκη στις Βαλεαρίδες Νήσους.

Ο 33χρονος ποδηλάτης εντάχθηκε στην Arabay Team και τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στη Μαγιόρκα, μαζί με τον αδελφό του Ζαφείρη, προετοιμαζόμενος για τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις,

Το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό μέσο των Βαλεαρίδων Νήσων, το IB3, έκανε αφιέρωμα στην Arabay, μια νέα ομάδα στο χώρο της επαγγελματικής ποδηλασίας.

Η ομάδα δημιουργήθηκε πέρυσι, αλλά πρόλαβε να πάρει μέρος μόλις σε τέσσερις αγώνες, καθώς μετά η πανδημία του κορονοϊπού σταμάτησε τα πάντα.

Φέτος, όμως, τα όνειρα είναι διαφορετικά και η συμφωνία με τον Χρήστο Βολικάκη εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο.

«Είναι το αστέρι της σεζόν» αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, με ειδική αναφορά στον Βολιώτη ποδηλάτη, που στις δηλώσεις του μιλά για το μεγάλο στόχο του, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ
sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 29/01/2021

Simpsons: Οι δημιουργοί αποκαλύπτουν πώς πέφτουν μέσα σε όλα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics