Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2021

Στα 200 ύπτιο - «Πολύ καλή επίδοση για την εποχή, στόχος το ολυμπιακό όριο», λέει ο προπονητής της Κανελλόπουλος
Γιάννης Κορακής 


Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Ιωάννα Σαχά. Η κολυμβήτρια του ΑΝΟ Γλυφάδας ζει και σπουδάζει στις ΗΠΑ και στους Πανεπιστημιακούς Αγώνες που διεξάγονται αυτές τις μέρες στο Χιούστον, πέτυχε χρόνο 2.12.64 στα 200 ύπτιο, που καταρρίπτει το προηγούμενο δικό της Πανελλήνιο ρεκόρ (2.12.84), σε 50άρα πισίνα, το οποίο κατείχε από τον Ιανουάριο του 2020.

Το ρεκόρ αναμένεται να αναγνωριστεί και επίσημα από την ΚΟΕ, μόλις λάβει τα επίσημα αποτελέσματα, καθώς οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν επίσημη διοργάνωση για επίτευξη ορίων συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο προπονητής της Σαχά, ο Μίλτος Κανελλόπουλος, μας δήλωσε σχετικά: «Είναι μια πολύ καλή επίδοση για την εποχή. Ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης (το όριο για εκεί είναι 2.12.02). Απώτερος στόχος, φυσικά, είναι η επίτευξη του ολυμπιακού ορίου».
Sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics