Breaking News
04 Μαΐου 2021

World Surf League: Το απόλυτο «10» του Φλόρενς και η εντυπωσιακή Κλαρίσα Μουρ

 

Ο Τζον Τζον Φλώρενς από τη Χαβάη, πέτυχε το πρώτο 10άρι της σεζόν την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, στη World Surf League (WSL), στο Γύρο του πρωταθλήματος, στο Margaret River. Στον αγώνα στη Δυτική Αυστραλία, ο Φλώρενς χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα φαβορί για τον αγώνα των ανδρών λόγω των προτιμήσεών του στο δυναμικό σέρφινγκ, με τα κύματα στο Margaret River να είναι μερικά από τα καλύτερα στον κόσμο, εκτός της πατρίδα του.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επέστρεψε από δύο αποκλεισμούς, από τον ρούκι πρωταθλητή στο Αυστραλιανό WSL Tour Μόργκαν Τσίμπιλιτς και έδειξε τι μπορεί να κάνει στην καλύτερη του μέρα.

Ο Φλώρενς έκανε μια εκπληκτική προσπάθεια μένοντας, ψηλά στο «κύμα σωλήνα», βγαίνοντας τέλεια από αυτό και μένοντας όρθιος στο κύμα έως το τελικό του τμήμα. «Αισθάνομαι πολύ καλά, και ήταν υπέροχο να καταφέρω να κάνω αυτό τον «κύλινδρο» εκεί έξω, δεν το περίμενα πραγματικά. Στο μυαλό μου σκέφτηκα μόνο στροφές», δήλωσε ο Φλώρενς. «Τα κύματα στο Μάργκαρετ Ρίβερ είναι ένα είδος απρόβλεπτου «σωλήνα» υποθέτω, είναι ένα είδος στραβού κυλίνδρου είναι πολύ ψηλά και έτσι είναι δύσκολο να σταθείς και να πετύχεις το στόχο», κατέληξε.

 Η Μουρ προηγείται στις γυναίκες

Στο γυναικείο αγώνα, η Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη Καρίσα Μουρ, από τη Χαβάη πέτυχε την πολύ καλή βαθμολογία με 8,33, χρησιμοποιώντας το χρονισμό και τη δύναμή της προς όφελός της παρά τα απρόβλεπτα κύματα. «Ήμουν χαρούμενη, που βρήκα ένα [κύμα], ήταν πολύ δύσκολο εκεί έξω στον αγώνα, αλλά και κάποιες μέρες προθέρμανσης, δεν ήταν εύκολες», δήλωσε η Μουρ.

Ο νικητής του Narrabeen, Βραζιλιάνος Γκάμπριελ Μεντίνα κέρδισε επίσης τον προκριματικό του, αλλά ο Αυστραλός Ράιαν Κάλλιναν, έκλεψε την παράσταση, σημειώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία της καριέρας του, με 9,93. Ο πρωταθλητής ανδρών, Βραζιλιάνος Ιταλό Φερέιρα, προχώρησε στη σειρά του κόντρα στους Αυστραλούς Τζέικομπ Γουίλκοξ και τον τοπικό αγαπημένο Τζακ Ρόμπινσον, με τον Γουίλκοξ να κυριαρχεί στα κύματα, τερματίζοντας πάνω από έναν από τους καλύτερους σέρφερ στον κόσμο, μένοντας δίπλα του.

onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Τουρισμός: Από τον Ιούνιο η Ελλάδα στην βρετανική «πράσινη λίστα»

Σήμερα 04 Μαΐου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics