Breaking News
22 Μαΐου 2021

Παπαχρήστου - στίβος: Το «παρών» θα δώσουν και οι Όλχα Σλαντούχα και Πατρίσια Μαμόνα μεταξύ άλλων στο Γκέιτσχεντ

 

Οι αγώνες Diamond League επιστρέφουν φέτος στην κανονική τους μορφή, προκειμένου να αποτελέσουν και πάλι μια από τις ενδιαφέρουσες στάσεις όχι μόνο για αθλητές και αθλήτριες, αλλά και για τους φίλους του στίβου σε όλο τον πλανήτη.Η πρώτη στάση της χρονιάς θα γίνει την Κυριακή (23/5, 21:45 ώρα Ελλάδας) στο Γκέιτσχεντ, εκεί όπου θα είναι για να λάβει μέρος και η Βούλα Παπαχρήστου.

Η πρωταθλήτρια μας θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στο τριπλούν μετά την εμφάνιση της στο μήκος στα Βεργώτεια. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι στοχεύει και φέτος να κινηθεί σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα και παράλληλα να διακριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Παπαχρήστου προέρχεται από καλή σεζόν στον κλειστό στίβο, όπου πήδησε 14,60 μ. και βελτίωσε το ρεκόρ της. Στο Γκέιτσχεντ ξεχωρίζουν ακόμη η Πατρίσια Μαμόνα, η… αειθαλής Όλχα Σαλαντούχα, η Κετούρα Όρτζι (ΗΠΑ) με φετινό 14,92 μ., αλλά και η Σανίκα Ρίκετς (Τζαμάικα) με 14,63 μέτρα.

Αναλυτικά η λίστα των συμμετεχόντων με τα φετινά και ατομικά ρεκόρ

sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 22/05

Top-5: Οι κορυφαίοι τελικοί στην ιστορία του κυπέλλου [vids]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics