Breaking News
11 Ιουνίου 2021

ΑΡΘΡΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣΑΟ Πόρος: Φινάλε με φαγοπότι!


Έπεσε η αυλαία της σεζόν για τον Πόρο την Πέμπτη το βράδυ (10/06) στο καφέ – μεζεδοπωλείο “Ιδομενέας”, ιδιοκτησίας του προέδρου της ομάδας Γιάννη Ασσαργιωτάκη.

 

Έπεσε η αυλαία της σεζόν για τον Πόρο την Πέμπτη το βράδυ (10/06) στο καφέ – μεζεδοπωλείο “Ιδομενέας”, ιδιοκτησίας του προέδρου της ομάδας Γιάννη Ασσαργιωτάκη.

Είπαν καλό καλοκαίρι με νέο φαγοπότι στον Πόρο. Το δεύτερο μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Είχε προηγηθεί αυτό της Κυριακής (06/06) και πάλι στου “Ιδομενέα”, λίγη ώρα μετά τον νικηφόρο τελευταίο τελικό – παραμονή στη Γ’ Εθνική με τη Δαμάστα στο Ατσαλένιο.


Το κλίμα ήταν χαλαρό με διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές να περνούν μία όμορφη βραδιά μακριά από το άγχος και την πίεση των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Τρώγοντας, πίνοντας, συζητώντας για τη χρονιά που πέρασε και αυτή που έρχεται και ευχόμενοι καλά μπάνια.

από mikriliga.com: 
Διαβάστε ακόμη:

Κυνηγά την Ολυμπιακή πρόκριση η Κελαϊδίτη

Τσιτσιπάς - Ζβέρεφ 3-2: Έλληνας Θεός στον τελικό του Roland Garros [vid]

 

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics