Breaking News
12 Ιουνίου 2021


Αγγελική Βύζικα 

 

Μετά την άνετη νίκη της, στα 100μ. πεταλούδα και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Όπεν, που η αυλαία του πέφτει σήμερα (Σάββατο, 12/6) στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, θυμίζουμε το χρυσό μετάλλιό της, πριν λίγο καιρό στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, η Άννα Ντουντουνάκη μίλησε στο sports3.gr για το νέο, σχετικά αγώνισμα της μικτής σκυτάλης. Πόσο εύκολο είναι να έχεις άνδρα αντίπαλο ή δεν παίζει κάποιο ρόλο;

 Δείτε τη νίκη της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και στα 200μ. πεταλούδα

 «Δεν νομίζω να λάμβανα υπόψη μου αν δίπλα μου έτρεχε άνδρας ή γυναίκα, γιατί ξέρω ότι αυτό αλλάζει ανάλογα με το πότε «πέφτει» ποιος, οπότε είναι σχετικό πολύ. Δεν έχω και μεγάλη εμπειρία, γιατί είναι και σχετικά λίγα χρόνια το αγώνισμα αυτό, αλλά ούτε και to κολυμπούσαμε ποτέ. Αλλά, θα το δοκιμάσουμε με τα παιδιά στους Ολυμπιακούς και αυτό που ξέρω είναι ότι θα παλέψω, όπως σε κάθε κούρσα, άσχετα με το ποιος είναι δίπλα μου. Αν είναι κοπέλα και μπορώ να «κυνηγήσω» ακόμη καλύτερα. Δεν θα το αφήσω γενικά να με επηρεάσει.

 Δεν υπάρχουν φύλα στην πισίνα;
«Πιστεύω πως όχι και είναι κάτι πολύ σχετικό. Τη μια στιγμή άνδρας την άλλη γυναίκα αυτό μπορεί να αλλάξει. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι χαίρομαι που προκριθήκαμε και για πρώτη φορά θα μπορέσουμε να κολυμπήσουμε με μια σκυτάλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα με έναν καλό χρόνο, σε σχέση και με τις άλλες χώρες. Έχουμε κάνει ένα γρήγορο χρόνο και αν μπορέσουμε να πάμε και ακόμη πιο γρήγορα η σκυτάλη αυτή μπορεί να τα πάει πολύ καλά».

sports3.gr

Διαβάστε ακόμη:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics