Breaking News
28 Ιουλίου 2021

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκο Πέιο .

 

Ο 22χρονος μεσοαμυντικός μετά και την περυσινή εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε με την φανέλα της ομάδας μας προχώρησε σε νέο συμβόλαιο διάρκειας δυο ακόμα χρόνων.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την παραμονή μου στον Εργοτέλη. Δυο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές και θέλω να ευχαριστήσω την κιτρινόμαυρη οικογένεια για την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Υπόσχομαι ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου θα δώσουμε το 100% για να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει!» ανέφερε στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Νίκος Πέιος.

Ενας ιδιαίτερα αγαπητός ποδοσφαιριστής που πρόσφερε επί σειρά ετών τις υπηρεσίες του στον Εργοτέλη επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ. Πρόκειται για τον Μάριο Χίμπλινγκερ.

Τον Χίμπλινγκερ υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο Σταύρος Λαμπράκης με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο διάστημα που είχε βρεθεί σαν παίκτης στον Εργοτέλη.

Διαβάστε επίσης:

Άρχισε προετοιμασία στο Βελιγράδι εν όψει των Παραολυμπιακών Αγώνων ο Μάριος Χατζηκυριάκος

 

 

Σαν Σήμερα: O Ιωάννης Μελισσανίδης «Χρυσός» στην Ατλάντα [vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics