Breaking News
24 Οκτωβρίου 2021

Ο ΟΦΗ θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και η Λαμία να επιστρέψει στις επιτυχίες.
ΟΦΗ-Λαμία: Η προαναγγελία του αγώνα

 


ΟΦΗ και Λαμία κοντράρονται απόψε στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (18:15, Cosmotesport2, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα.
Οι Κρητικοί προέρχεται από τη νίκη με ανατροπή επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, η οποία ήταν η πρώτη τους στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η Λαμία είδε τον Άρη να περνάει με 1-0 από την έδρα τους τη Δευτέρα. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 37’ λόγω της αποβολής του Ελευθεριάδη.


Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα συνεπώς θα απουσιάσει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από πλευράς ΟΦΗ δεν θα αγωνιστούν ο τραυματίας Ουές, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, αλλά και ο Ντε Γκουζμάν, ο οποίος δεν έχει ξεμπερδέψει από την ίωση που τον ταλαιπωρεί.
Η αποστολή του ΟΦΗ:
Epassy, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Νεϊρά, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Ντουρμισάι, Κοστάνιος, Βούρος, Γκαγιέγος, Καμάου, Σελίμοβιτς, Λυμπεράκης.
Η αποστολή της Λαμίας:
Γκαραβέλης Αθανάσιοw, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντζέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης
Πιθανές ενδεκάδες
ΟΦΗ (4-3-3): Επασί- Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Κοροβέσης- Μεγιάδο, Νέιρα, Γκαγιέγος- Τοράλ, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν
Λαμία (4-2-3-1): Γκαραβέλης- Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ- Νούνιες, Μπεχαράνο, Μανούσος, Τιρόνε, Ρόμανιτς- Καραμάνος

sport-fm.gr

Διαβάστε Επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Με χαιρετισμό - παρακίνηση του Υφυπουργού Αθλητισμού προς το Ολυμπιακό κίνημα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics