Breaking News
23 Δεκεμβρίου 2021

Η Άννα Ντουντουνάκη έγινε η πρώτη Ελληνίδα κολυμβήτρια που κέρδισε χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τον ΠΣΑΤ να τη βραβεύει στη «Γιορτή των Κορυφαίων 2021» που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής.


KTEO Κρήτης
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου απένειμε ειδικό βραβείο στη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια (που ήταν και μεταξύ και των τριών επικρατέστερων για κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς και κατετάγει δεύτερη πίσω από τη Μαρία Σάκκαρη):

«Βραβεύεται για το πρώτο χρυσό μετάλλιο, που κέρδισε Ελληνίδα κολυμβήτρια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και για την πολύ μεγάλη εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από πανελλήνιο ρεκόρ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Αλλά πάνω από όλα, για τα μηνύματα που έστειλε στην ελληνική κοινωνία ότι ένας μεγάλος αθλητής ξέρει να μάχεται μέχρι την τελευταία στιγμή και δεν τα παρατά.»

Η Άννα Ντουντουνάκη, συγκινημένη από το βίντεο με τις δηλώσεις της που προβλήθηκε μετά την προσπάθειά τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστώ πολύ για τη βράβευση. Ένιωσα πολλές συγκινήσεις μέσα στη χρονιά, παρά τις δυσκολίες με την πανδημία. Με τη βοήθεια των γονιών μου και των προπονητών μου έκανα την καλύτερη χρονιά στην καριέρα του. Εύχομαι υγεία σε όλους.»
athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

Σήμερα 23 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Νιόπλιας: "Το παιχνίδι τελείωσε στην αποβολή του Μεγιάδο"

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics