Breaking News
17 Φεβρουαρίου 2022

Η Σάντρα Νέσλουντ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον τελικό του ski cross, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο μετά από εκπληκτική εμφάνιση.

 

Η 25χρονη Σουηδή, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις αντιπάλους της, εκ των οποίων η Καναδή, Μαριέλε Τόμπσον, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και η Γερμανίδα, Ντανιέλα Μάγερ το χάλκινο.

Ενώ η Ελβετίδα, Φάνι Σμιθ, η οποία πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην αντίστοιχη διοργάνωση της Πιονγκτσάνγκ (2018), πέρασε και φέτος τρίτη την γραμμή τερματισμού, αλλά υποβιβάστηκε στην τέταρτη θέση για παράβαση των κανονισμών, χάνοντας το δεύτερο διαδοχικό μετάλλιο.
onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics