Breaking News
20 Μαρτίου 2016

Στο ρετιρέ της βαθμολογίας παρέμεινε η Λάρισα που επικράτησε 1-0 του Κισσαμικού. Ήταν η τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Κρητικούς και μόλις στο 2΄ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, το σουτ όμως του Μπόγιοβιτς αποκρούστηκε με υπερένταση από τον Λαζαρίδη.  Από το σημείο εκείνο κι έπειτα η ΑΕΛ ήταν εκείνη που είχε με την κατοχή της μπάλας, αλλά και την υπεροχή εντούτοις όμως δεν είχε καταφέρει να μπει στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Όλα αυτά μέχρι το 32΄ όταν το πλασέ του Κουτσιανικούλη, περάσε ελάχιστα δίπλα από το αριστερόδ δοκάρι της εστίας του Λαζαρίδη, με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55΄ η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου έφτασε κοντά στο 0-1, το σουτ όμως του Ποσίνκοβιτς αποκρούστηκε από τον Ξενοδόχοφ . Η φάση αυτή «ξύπνησε» τους Θεσσαλούς οι οποίοι από το σημείο εκείνο και μετά αύξησαν την πίεση του προς τα καρέ των Χανιωτών.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σε δυο περιπτώσεις να φτάσουν κοντά στο γκολ, χωρίς ωστόσο να το πετύχουν. Αρχικά στο 59΄με την κεφαλιά του Μαρουκάκη να αποκρούεται από τον Λαζαρίδη πάνω στη γραμμή, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Ρέντζα στο 72΄. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ο Μαρουκάκης στο 86΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Τζημογιάνη, το οποίο έκτέλεσε εύστοχα ο Μπόγιοβιτς για να κάνει το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν με παίκτη λιγότερο το παιχνίδι λόγω της αποβολής του Μάνιας στο 93΄ με 2η κίτρινη κάρτα.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης):Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης (46' Ρέντζας), Μονιάκης, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης, Ουρτάδο, Βαρέλα (78' Ναγιάρ), Κουτσιανικούλης (46' Λαμπρόπουλος), Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος):Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης (9' λ. τρ. Τζημογιάννης), Κουρτεσιώτης, Ενγκουέμ, Σελινιωτάκης (77' Μάνιας), Αυγενικού (63' Λώττας), Βαττής, Σαπαλίδης, Ποσίνκοβιτς.

Τρίκαλα – Πανελευσινιακός 3-1
Νικών συνέχεια για τα Τρίκαλα που μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο ντέρμπι, επικράτησαν στην έδρα τους και του Πανελευσινιακού. Η ομάδα του Σταύρου Ψιμουλάκη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Ελευσίνιους και μόλις στο 7΄ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, το σουτ όμως του Ναβάρο αποκρούστηκε από τον Στεργιώτη. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα οι «κυανέρυθροι», το πέτυχαν στο 9΄ με το πλασέ του Κουσκουνά.
Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, έχοντας και την ψυχολογία υπέρ τους έπειτα από το γρήγορο τέρμα που πέτυχαν κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα στο 11΄ να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους με σουτ του Ναβάρο, αποτέλεσμα το οποίο έμελε να είναι το τελικό του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα 56΄ο ΑΟΤ «καθάρισε» για τα καλά την υπόθεση νίκη χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κουσκουνά.

Η ομάδα του Θανάση Δημόπουλου, όντας πλέον πίσω στο σκορ με τρία γκολ, προσπάθησε στο 66΄ να πετύχει το γκολ της τιμής , ο Κακαράς όμως παρότι βρέθηκε απέναντι από τον Χιώτη δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό το οποίο δεν κατάφερε ο ίδιος σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχε στο 74΄ο Λίτσος με πλασέ διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Λαμπάκης, Νιάρος (59' Κοντοδήμος), Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Ριζογιάννης, Σερζίνιο, Ναβάρο (46' Χαροντάκης), Κουσκουνάς (68' Δουκάκης), Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Στεργιώτης, Λίτσος, Ανδρίκος, Παληγεώργος, Κακαράς, Δημόπουλος, Ναούμ (68' Στόγιος), Σταματάκης, Βάιτζερ (46' Τσολακίδης), Βαϊσχάιμερ, Κυζιρίδης (59' Πλαβούκος).

Αναγέννηση Καρδίτσας – Πανσερραϊκός 1-0
Τέλος στο αήττητο σερί των οκτώ συνεχόμενων αγώνων, το οποίο είχε ο Πανσερραϊκός έβαλε η Αναγέννησης Καρδίτσας. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν εκείνη η οποία μπήκε πιο δραστήρια στο παιχνίδι, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να έχει μεν την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να έχει απειλήσει την εστία του Ανδρούτσου. Αυτό το οποίο δεν είχαν κάνει οι «κιτρινόμαυροι» μέχρι τότε, το έκαναν στο 26΄ με την εκτέλεση φάουλ του Μπαρέττα οι Σερραίοι η οποία πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Κουτσόπουλου.
Στο 35΄ οι Θεσσαλοί έφτασαν κοντά στο γκολ, χωρίς ωστόσο να το πετύχουν καθώς η κεφαλιά του Υφαντή αποκρούστηκε με υπερένταση από τον Ανδρούτσο. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαυριά, το οποίο κέρδισε ο Σκαθαρούδης από τον Ανδρούτσο.

Στην επανάληψη η ομάδα της Καρδίτσας μπήκε το ίδιο δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπως και στο πρώτο μέρος, και στο 50΄ έφτασε μια ανάσα από το 2-0, ο Ανδρούτσος όμως είπε όχι στο σουτ του Μπλέντι. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς με εξαίρεση την κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου που πέρασε λίγο άουτ δεν δημιουργήθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση με συνέπεια, το σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (69’ Τζάνης), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς (76’ Πιτταράς), Υφαντής (59’ Ακασού), Τσιλούλης, Μπλέντι, Σκαθαρούδης.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Καρράς (58’ Μπεριάν), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Ρούτσης (58’ Κουκόλης), Ολίσε, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (74’ Δωματάς), Φουρτάδο.

Καλλιθέα – Αχαρναϊκός 1-0
Την έβδομη της εντός έδρας νίκη και συνολικά ενδέκατη στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε η Καλλιθέα. Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα από το συγκρότημα του Τίμου Καβακά, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα στο 15΄ να φτάσει κοντά στο γκολ χωρίς όμως να το πετύχει καθώς το σουτ του Σμυρλή, αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Μπαμπανιώτη. Από το σημείο εκείνο και μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου οι «κυανόλευκοι» ήταν εκείνοι που είχαν μεν την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει να την μετουσιώσουν σε κάποια αξιόλογη φάση με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει.

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με τους γηπεδούχους στο 57΄ να φτάνουν και πάλι κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Φράγκου αποκρούστηκε σε κόρνερ από τους αμυντικούς των «πρασίνων». Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το λεπτό οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου, το πέτυχαν στο 58΄με την κεφαλιά του Μουκτάρη.
Από το σημείο εκείνο και μετά η Καλλιθέα προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη ενός ακόμα τέρματος, ωστόσο οι ευκαιρίες που είχε δεν στέφτηκαν από επιτυχία, εν αντιθέσει με τον Αχαρναϊκό που πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Τσώνης, Σταύρου (55' Μπέλης), Γκίνη, Τεγούσης, Μασένα, Ντουρμισάι (55' Φράγκος), Σμυρλής (79' Μπούζας)
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Μουστάκης, Μαρής (84' Παπατόλιος), Μωϋσιάδης, Κωστόπουλος, Αναστασίου, Όμο, Εμέκα (65' Μπέλης), Παβίσεβιτς, Ταμπάκης (78' Καλογερόπουλος), Ομπράντοβιτς.

Βαθμολογία
1.ΑΕΛ 53
2.*Κέρκυρα 49
3.Απόλλων Σμύρνης 49
4.Τρίκαλα 43
5.Καλλιθέα 39
6.*Λαμία 37
7.Κισσαμικός 34
8.Παναιγιάλειος 33
9.Πανσερραϊκός 32
10.Αναγέννηση Καρδίτσας 32
11.Αχαρναϊκός 31
12.*Ζάκυνθος 27
13.Χανιά 25
14.*Αγροτικός Αστέρας 24
15.Παναχαϊκή 20
16.Πανελευσινιακός 20
17.Ολυμπιακός Βόλου 19
18.Εργοτέλης 19
Θέσεις 1-2 : Άνοδος στην Super League
15- 18: Υποβιβασμός στην Γ΄Εθνική
*Κέρκυρα, Λαμία, Ζάκυνθος και Αγροτικός Αστέρας έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

pronews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics