Breaking News
12 Σεπτεμβρίου 2022

Ένα ακόμα ευχάριστο νέο καταγράφηκε την Κυριακή 11/09 για τη γυναικεία επιτραπέζια αντισφαίριση της Ελλάδας και ειδικά τις νεαρές και εξελίξιμες πρωταθλήτριες.

Η Λιντς Φρόσμπεργκ 2, στην οποία αγωνίζεται η Χρυσή Φωτιάδου, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στο στάδιο 2 του Europe Cup, της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της ηπείρου. Η αυστριακή ομάδα φιλοξένησε τους αγώνες του δικού της ομίλου στο στάδιο 1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς. Ακόμα πιο σημαντικό για τα ελληνικά χρώματα είναι το γεγονός πώς ούτε η 18άχρονη πρωταθλήτρια από τη Φλώρινα υπέστη ήττα στα ατομικά της παιχνίδια. Ήδη κιόλας ζει εμπειρίες, που ίσως δεν είχε φανταστεί μέχρι πριν από λίγο καιρό. Μέσα σε λίγες ημέρες έχει κάνει ντεμπούτο σε κορυφαίο ξένο κλαμπ, έχει αγωνιστεί στην 1η κατηγορία της Αυστρίας, αλλά και στο Europe Cup γυναικών (στη φωτό από τα social media της ομάδας διακρίνεται στον πάγκο σε κάποιο από τα ματς του διημέρου).

Τέσσερα γκρουπ σχηματίστηκαν στο στάδιο 1 του ευρωπαϊκού Κυπέλλου συλλόγων, η Λιντς Φρόσμπεργκ 2 ήταν στο 2ο και διοργάνωσε τους αγώνες. Το μεσημέρι του Σαββάτου 10/09 είχε νικηφόρα πρεμιέρα με 3-1 απέναντι στη γαλλική Σεν Πιερέζ. Ακολούθησαν δύο ακόμα θετικά αποτελέσματα και η 1η θέση στον όμιλο. Το βράδυ του Σαββάτου το κλαμπ επιβλήθηκε της ιταλικής Μουραβέρα με 3-0 και το μεσημέρι της Κυριακής της βελγικής Αντβέρπ με 3-2. Η Φωτιάδου πήρε μέρος σε όλες τις συναντήσεις.

Στον αγώνα με τη Μουραβέρα τοποθετήθηκε ξανά στη θέση 3 κι αυτή τη φορά νίκησε χωρίς κόπο. Η Βαλεντίνα Ρονκάλο δεν αγωνίστηκε και η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού Νέων γυναικών επικράτησε 3-0 σετ άνευ αγωνα.

Στο 3-2 επί της Αντβέρπ πήρε τη θέση της στο 3 η Ρόι Σαανβί (θυμίζουμε ότι βασικές ήταν επίσης η Αντρέα Πάβλοβιτς και η Αναστασία Ραντζιόναβα). Στο 2-2 όμως το τεχνικό τιμ έκανε αντικατάσταση παίκτριας και χρησιμοποίησε τη Φωτιάδου Η πρωταθλήτρια μας ήταν και πάλι αποτελεσματικη και νικώντας 3-0 σετ την Αντζέλικ Γκερτενμπαχ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ της Λιντς (11-5, 13-11, 11-7).

Τη 2η θέση του 2ου γκρουπ κατέκτησε η Σε Πιερέζ, η οποία στη 2η αγωνιστική κατέβαλλε με 3-0 την Αντβέρπ και στην 3η με 3-2 τη Μουραβέρα. Σημειώνεται ότι η 1η ομάδα της Λιντς Φρόσμπεργκ μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας στο ρόστερ και τη Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Απέφυγε όμως, το στάδιο 1 και βρίσκεται αμέσως στο στάδιο 2 των ομίλων, καθώς είναι 2ο φαβορί της διοργάνωσης. Και μια και ο λόγος για την Παπαδημητρίου ν’ αναφερθεί τέλος ότι προετοιμάζεται πια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αθλητών και αθλητριών έως 21 ετών, που θα γίνει στην Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας από τις 14 έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας νεανίδων έχει κλείσει και τους παρτενέρ της στα διπλά. Στο διπλό γυναικών Under 21 θ’ αγωνιστεί με τη Χέλγκα Ντάρι από την Ουγγαρία και στο διπλό μικτό Under 21 με τον Αυστριακό Γιόνας Προμπέργκερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 11 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 11/09/2022

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics