Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΦΗ: Στο κανονικό πρόγραμμα ο Ζερκάν


Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΟΦΗ συμμετείχε την Τρίτη (13/9) ο Μεχντί Ζερκάν, με τους Κρητικούς να αρχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

ΟΦΗ: Στο κανονικό πρόγραμμα ο Ζερκάν

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (18/9, 19:00) για την 5η αγωνιστική της Super League 1, άρχισε ο ΟΦΗ. Στα θετικά για τον Νίκο Νιόπλια συγκαταλέγεται το ότι το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών, Μεχντί Ζερκάν, προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (13/9).
Από την άλλη, οι Μεγιάδο, Ντουρμισάι και Πασαλίδης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, η οποία περιελάμβανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Σε ό, τι αφορά τους Γιαννούλη, Νέιρα και Τοράλ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τους Μαρινάκη, Μπουζούκη και Τσιλιανίδη να κάνουν θεραπεία.
Η επόμενη προπόνηση του ΟΦΗ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (14/9, 10:00).
sport-fm.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Η ομάδα Παίδων του Ηροδότου, επέστρεψε από την Αθήνα με εμπειρίες

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics