Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Γκερέρο: «Είμαι έτοιμος για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ»



Στο Ηράκλειο έφτασε σήμερα το απόγευμα για λογαριασμό του ΟΦΗ ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, με τοn Ισπανό φορ να δηλώνει πως είναι έτοιμος να βοηθήσει απευθείας την νέα του ομάδα.
Παίκτης του ΟΦΗ θεωρείται ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, με τον 32χρονο φορ να φτάνει σήμερα το απόγευμα στο Ηράκλειο για λογαριασμό των Κρητικών. Μάλιστα, ο Γκερέρο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, με τον Ισπανό επιθετικό να αναφέρει πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο επόμενο ματς του ΟΦΗ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ/

«Χαίρομαι που είμαι πάλι στην Ελλάδα. Χαίρομαι που είμαι στον ΟΦΗ. Μία πολύ καλή ομάδα. Θέλω να κάνω μια καλή σεζόν και να βοηθήσω την ομάδα. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατό, αλλά είμαι έτοιμος. Αύριο θα προπονηθώ με την ομάδα και είμαι έτοιμος για την Κυριακή. Θυμάμαι τα παιχνίδια του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, ήταν πάντα πολύ δύσκολο να παίζεις στο γήπεδο του ΟΦΗ και έχω δυνατές αναμνήσεις από το γήπεδο και τους οπαδούς του ΟΦΗ και ανυπομονώ να παίξουμε εντός έδρας» ήταν τα λόγια του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πινγκ-Πονγκ Αποκλείστηκε από το στάδιο 2 του απλού η Παπαδημητρίου

 

 

 

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Μιγκέλ Γκερέρο

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics