Breaking News
21 Οκτωβρίου 2022

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης U23: Σαν «σίφουνας» στα προημιτελικά ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης

 

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, που με δύο νίκες στο «ρελαντί» σε ισάριθμα ματς προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Ισπανία.

Το «φαινόμενο» της Ελληνικής Πάλης έδειξε με το «καλημέρα» τις διαθέσεις του και στην κατηγορία των 79κ. αρχικά αντιμετώπισε τον Νάγκι (Ουγγαρία) και επικράτησε με τεχνική υπεροχή πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.Μάλιστα ο Έλληνας πρωταθλητής με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού είχε προηγηθεί με 8-0 και με το ταλέντο και την εμπειρία του σφράγισε τη νίκη-πρόκριση στους «16».

Εκεί ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης «συνάντησε» τον Ιλαντάρι από την Σρι Λάνκα και ήταν πραγματικά ασταμάτητος καθώς σε λιγότερο από ένα λεπτό νίκησε με πτώση τον αντίπαλό του.
Ο Έλληνας πρωταθλητής για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U23 που διεξάγεται στην Ισπανία.
sport-fm.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πάλη-Εντυπωσιακά ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics