Breaking News
22 Οκτωβρίου 2022

ΟΦΗ: Αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές ο Νιόπλιας

 

Παρελθόν αποτελεί ο Νίκος Νιόπλιας από τον ΟΦΗ. Μάλιστα το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10), ο Έλληνας τεχνικός μαζί με τους Γιάννη Γράμμο, Βαγγέλη Λάππα και Γιάννη Κεσόγλου βρέθηκαν στο ΒΑΚ και χαιρέτησαν τους παίκτες και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

“Είναι δύσκολη στιγμή. Θέλω να σας πω ότι είστε καλοί ποδοσφαιριστές. Έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει τη Δευτέρα να κάνετε νέα αρχή. Πολλές φορές δε χρειάζεται να παίξεις καλά για να νικήσεις. Πρέπει απλώς να πάρεις τη νίκη. Μακάρι στο τέλος του αγώνα να σας δω να είστε χαρούμενοι. Τέτοιες στιγμές μας κάνουν πιο δυνατούς. Μη ξεχνάτε ότι το ποδόσφαιρο είναι το δεύτερο καλύτερο πράγμα στη ζωή μας. Πρώτα είναι η οικογένεια μας. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας”, είπε ο Νιόπλιας.


Τέλος μίλησε μίλησε ο αρχηγός, Κώστας Γιαννούλης, λέγοντας ευχαριστώ στους προπονητές για όσα πρόσφεραν στους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα.

Στα αποδυτήρια ήταν και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, κ. Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: “Είναι μια δύσκολη απόφαση γιατί ο Νίκος αποτελεί μια μεγάλη προσωπικότητα της ιστορίας του ΟΦΗ και έχει τον απόλυτο σεβασμό όλων μας. Δύο φορές χρειάστηκε στο παρελθόν να υπηρετήσει την ομάδα από αυτό το πόστο, σε δύσκολες περιόδους και το έκανε επιτυχημένα. Αυτή τη στιγμή όμως πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι για να επιστρέψει η ομάδα μας στις επιτυχίες”.

novasports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συγγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ ζήτησε ο Πραξιτέλης Βούρος για ήττα-αποκλεισμό από την Κηφισιά

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 21/10/2022 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics