Breaking News
28 Οκτωβρίου 2022

Στον «χορό» των φετινών αγώνων της Α1 εθνικής κατηγορίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών μπαίνουν και ο Ολυμπιακός ΣΦΠ με τον Παναθηναϊκό ΑΟ.

Τα δύο κορυφαία σωματεία, που προβάλλουν ως βασικά φαβορί για τον τίτλο και στη σεζόν 2022-2023, είχαν πάρει αναβολή για τις συναντήσεις τους στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (1-2/10) επειδή ξένοι αθλητές του ρόστερ τους είχαν μετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού, αλλά από αύριο Παρασκευή 28/10 αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους. Το πρόγραμμα της Α1 ανδρών θα είναι τριών ημερών. Ανήμερα της εθνικής επετείου δύο εξ αναβολής ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα γίνουν στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ενώ το Σαββατοκύριακο 29 και 30/10 η 4η, η 5η και η 6η αγωνιστική θα μοιραστούν σχεδόν στο φαληρικό στάδιο και στην Πάτρα (6 ομάδες θα είναι στο ένα μέρος και 4 στο άλλο). Όλη η δράση στο ΣΕΦ θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΦΟΕπΑ στο youtube, πέρα από τη βιντεοσκόπηση των αγώνων. Το λινκ για το live streaming της Παρασκευής είναι https://www.youtube.com/watch?v=0Xp3T9AX-A4. Για τους αγώνες του Σαββάτου ο σύνδεσμος είναι https://www.youtube.com/watch?v=myuNj27wOmU και για την Κυριακή https://www.youtube.com/watch?v=aDiFMAvUSR8. Από τις μεγάλες διασυλλογικές κατηγορίες αυτό το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει επίσης την έναρξη στην Α1 κατηγορία γυναικών και την Α2 κατηγορία ανδρών, όπως και τη συνέχεια στην Α2 γυναικών.

Το πρόγραμμα και διάφορα στοιχεία των αγώνων θα γραφτούν στην ενημέρωση της Παρασκευής. Να σημειωθεί μόνο ότι σε δύο μέρη, στην Αθήνα και τη Φλώρινα, θα κάνει εκκίνηση η Α1 γυναικών και οι συναντήσεις στο ΣΕΦ εντάσσονται κι αυτές στο livestreaming.

Στην Α1 ανδρών ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα δώσει συνολικά 5 ματς το τριήμερο. Θα είναι όλα στην Αθήνα και τα δύο από αυτά εξ αναβολής (με την Καβάλα και τα Χανιά). Ο δευτεραθλητής Ελλάδας Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει αύριο στο ΣΕΦ, σε ματς, που είχε αναβληθεί, τον 3ο της περσινής διοργάνωσης ΑΣ Πέρα Αθηνών, αλλά για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου θα βρεθεί στην Πάτρα. Οι αγώνες της αχαϊκής πρωτεύουσας θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο Παναγιάς Αλεξιώτισσας.

Στη βαθμολογία προηγούνται μετά από δύο αγώνες το Πέρα Αθηνών, το Ρέθυμνο, η ΑΕΚ και τα Ταταύλα. Έχουν αρχίσει με νίκες κι εμφανίζουν από 4 βαθμούς.

Το πρόγραμμα του τριημέρου στην Α1 ανδρών:

Την Παρασκευή στις 18:00 στην Αθήνα:

ΑΣΕΑ Καβάλας-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός- ΑΣ Πέρα Αθηνών

Το Σάββατο στις 12:00 στην Αθήνα:

Ολυμπιακός-ΑΟ Ταταύλα

ΑΣ Πέρα- ΟΑ Χανίων

ΟΕΑ Ρεθύνου-ΑΕΚ

Το Σάββατο στις 12:00 στην Πάτρα:

Ίφιτος Πατρών-ΑΣΕΑ Καβάλας

ΓΑΣ Ελευσίς-Παναθηναϊκός

Το Σάββατο στις 15:00 στην Αθήνα:

ΑΟ Ταταύλα-ΟΕΑ Ρεθύμνου

ΑΕΚ-ΟΑ Χανίων

ΑΣ Πέρα-Ολυμπιακός

Το Σάββατο στις 15:00 στην Πάτρα:

Ίφιτος Πατρών-Παναθηναϊκός

ΑΣΕΑ Καβάλας-ΓΑΣ Ελευσίς

Την Κυριακή στις 10:00 στην Αθήνα:

ΟΑ Χανίων-ΑΟ Ταταύλα

ΟΕΑ Ρεθύμνου-ΑΣ Πέρα

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Την Κυριακή στις 13:00 στην Αθήνα:

Ολυμπιακός-ΟΑ Χανίων

Την Κυριακή στις 10:00 στην Πάτρα:

Παναθηναϊκός-ΑΣΕΑ Καβάλας

ΓΑΣ Ελευσίς-Ίφιτος Πατρών

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 27/10

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 27/10/2022

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics