Breaking News
05 Ιανουαρίου 2023

ΟΦΗ: «Κλείνει» τον Κολομβιανό εξτρέμ Σαντιάγο Μοσκέρα

 

Πρώτη «χειμερινή» μεταγραφή για τον ΟΦΗ, που ήρθε σε πλήρη συμφωνία για την απόκτηση του Κολομβιανού εξτρέμ, Σαντιάγο Μοσκέρα.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στην Πατσούκα από το 2021, με τον ΟΦΗ να τα βρίσκει σε όλα τόσο με την ομάδα του Μεξικού για την αποδέσμευσή του, όσο και με τον παίκτη, ο οποίος έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 1,5 έτους (έως το καλοκαίρι του 2024).

Ο Μοσκέρα ξεκίνησε την καριέρα του από τους Μιγιονάριος (2016-18), στη συνέχεια μετακινήθηκε στους FC Ντάλας, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ντεπορτίβο Κάλι.

Ο Κολομβιανός, που αναμένεται στην Κρήτη μέσα στα επόμενα 24ωρα, είναι έτοιμος για να αγωνιστεί, καθώς συμμετείχε κανονικά μέχρι τώρα στην προετοιμασία της Ντεπορτίβο Κάλι.
onsports.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

NBA Αποτελέσματα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics