Breaking News
13 Μαρτίου 2023

"ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ"


Mε ρεκόρ συμμετοχών, 430 σκακιστών/στριών πραγματοποιήθηκε η αθλητική διοργάνωση του ευγενούς αυτού πνευματικού αθλήματος, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης με την συνδιοργάνωση του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης.


Θερμά συγχαρητήρια στους μικρούς και μεγάλους σκακιστές, τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες τους, τους διοργανωτές και την εξαίρετη ομάδα του κ. Kostas Klokas που πάντα καταβάλλει τα μέγιστα για την υλοποίηση τέτοιων θεσμών.


Κλείνοντας θα ευχηθώ τον "επαναπατρισμό" και την φιλοξενία τέτοιων διοργανώσεων στο Δήμο Χερσονήσου αφού μετά από 8 συναπτά έτη, κάποιοι αδιαφόρησαν προς το αίτημα υλοποίησης και συνέχειας ενός τέτοιου θεσμού στο Δήμο μας, με πολύπλευρες ωφέλειες για το τόπο μας και τα παιδιά μας!!!!

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Xωρίς σκορ η αναμέτρηση στο Μαρτινέγκο με τον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 13/02

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics