Breaking News
25 Ιουνίου 2023

Εξασφάλισε την παρουσία της στην Ολυμπιάδα του 2024 η Ντουντουνάκη


Μπράβο Άννα! Την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα διεξαχθούν στο Παρίσι το 2024 εξασφάλισε η Άννα Ντουντουνάκη.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, η οποία είναι μέλος της Team Future, στο μίτινγκ «Sette Colli» της Ρώμης, τερμάτισε τρίτη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα με 57.75 και «έπιασε» το υψηλό όριο της διεθνούς ομοσπονδίας για το Παρίσι (57.92). Πλέον χωρίς το άγχος αυτό, θα επικεντρωθεί στην προσπάθεια για διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φουκουόκα, τον Ιούλιο.

Νικήτρια της κούρσας ήταν η Λουίζ Χάνσον από τη Σουηδία με 57.25 και δεύτερη η Αντζελίνα Κέλερ από τη Γερμανία με 57.65. Στον τελικό μετείχε και η Γεωργία Δαμασιώτη, η οποία τερμάτισε όγδοη με 59.08.

Από:Μιμίκος Γιώργος
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 24/06

 

 

 

 

 

 

Ο Μιχάλης Αναστασάκης κατέκτησε την τρίτη θέση στη σφυροβολία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics