Breaking News
16 Ιουλίου 2023

Η συλλογή μεταλλίων σε Παγκόσμια πρωταθλήματα συνεχίστηκε και στο Παρίσι για τον Στεφανουδάκη, ο οποίος κατέκτησε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό F54 με βολή στα 29.17 μέτρα. Εχει ακόμη ένα ασημένιο και 1 χάλκινο, σε σύνολο πέντε συμμετοχών σε Παγκόσμια πρωταθλήματα.

 

Στις δηλώσεις του ο Μεσσαρίτης χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής ανέφερε τα εξής: «Για άλλη μια φορά οι κόποι και η προσπάθεια μας ανταμείφτηκαν με την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Η πορεία μας σταθερή στο χρόνο και στα μετάλλια.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μέλη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και στον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Καπελλάκη, οι οποίοι βρίσκονταν στις κερκίδες και με την θετική τους ενέργεια με βοήθησαν να πετύχω το στόχο μου.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και πιστεύουν σε μένα και στην προσπάθεια μου.

Και τέλος ευχαριστώ τον “αδερφό” και προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα μου και με στηρίζει».

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ στο Oosterbeek της Ολλανδίας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics