Breaking News
12 Αυγούστου 2023

Στην Εθνική Νέων κλήθηκε ο Ηλίας Σημαντηράκης του ΟΦΗ


Σημαντική στιγμή για τον Ηλία Σημαντηράκη, που κλήθηκε στην Εθνική Νέων για προπονήσεις προετοιμασίας.

Ο νεαρός αριστερός μπακ της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ θα βρεθεί στα Χάνια Πηλίου, από τις 17 ως τις 20 Αυγούστου, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ: «Για μια ακόμη φορά ο ΟΦΗ θα έχει εκπροσώπηση στις “μικρές” ηλικιακές κατηγορίες των εθνικών ομάδων, καθώς ο ποδοσφαιριστής της Κ19, Ηλίας Σημαντηράκης, κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Νέων, ενόψει του Προπονητικού Camp που θα διεξαχθεί στα Χάνια Πηλίου, από τις 17 ως τις 20.08.2023.

Ο 17χρονος αμυντικός, ο οποίος διανύει την 5η του σεζόν στα «ασπρόμαυρα», έχοντας αγωνιστεί σε Κ15, Κ17 και Κ19, ήταν ένας εκ των δυο των ποδοσφαιριστών της Κ19 που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας μας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία».

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 11/08

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 11/08/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics