Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Λευτέρης Πετρούνιας παρουσιάζοντας πρόγραμμα που βαθμολογήθηκε με 15,300 β. στους κρίκους, πήρε με άνεση την πρόκριση στον τελικό του Παγκόσμιου Τσάλεντζ Καπ στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας.


Εντυπωσιακή επάνοδο στην αγωνιστική δράση πραγματοποίησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, που πήρε την πρόκριση για τον τελικό των κρίκων την Παρασκευή (8/9) στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου Τσάλεντζ Καπ ενόργανης γυμναστικής στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας.

Στο πρώτο σκέλος των προκριματικών της διοργάνωσης, ο 32χρονος πρωταθλητής κόσμου και ολυμπιονίκης, έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πρώτευσε στους κρίκους με την εκπληκτική βαθμολογία 15,300 β.


Μια εμφάνιση που βγαίνει τρεις εβδομάδες πριν από το προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμβέρσας, στο οποίο θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο που θα του χαρίσει την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο «άρχοντας των κρίκων» θα επιδιώξει μία ανάλογη εμφάνιση και φυσικά τη νίκη και στον τελικό του αγωνίσματος στο Σομπατέλι, το Σάββατο (9/9).

Στη διοργάνωση της ουγγρικής πόλης βρίσκονται οι τρεις Έλληνες αθλητές και οι ισάριθμες Ελληνίδες αθλήτριες που πρόκειται να λάβουν μέρος και στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Εκτός από τον Πετρούνια θα αγωνιστούν οι Νίκος Ηλιόπουλος (έδαφος, πλάγιος ίππος, δίζυγο, μονόζυγο), Στέφανος Τσολακίδης (δίζυγο) στους άνδρες και οι Ελβίρα Κατσάλη (δοκός ισορροπίας), Αθανασία Μεσίρη (άλμα, δοκός ισορροπίας, έδαφος), Μαγδαληνή Τσιώρη (ασύμμετροι ζυγοί) στις γυναίκες, καθώς και μία επιπλέον αθλήτρια, η Αρετή Παγώνη (ασύμμετροι ζυγοί).
fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 08/09/2023

 

 

 

 

Με κάθε επισημότητα αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics