Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2023

Μετά το ρεπό της Τετάρτης 13/09 οι αγώνες στο Μάλμε για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ομαδικού 2023 άρχισαν ξανά σήμερα 14/09 κι έβγαλαν και μία είδηση, που σχετίζεται με την ελληνική συμμετοχή.

Και οι τέσσερις εθνικές ομάδες, οι οποίες βρέθηκαν στους ομίλους της Ελλάδας (και προκάλεσαν τον αποκλεισμό της σε άνδρες και γυναίκες από τη φάση των νοκ άουτ) προχώρησαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης! Μάλιστα, δύο από αυτά τα συγκροτήματα, η Ουγγαρία στους άνδρες και η Ισπανία στις γυναίκες, είχαν μπει στο ταμπλό των «16» με τη 2η θέση από το 4ο και το 8 γκρουπ αντίστοιχα, δηλαδή δεν ήταν στα φαβορί του 1ου γύρου. Στην πρώτη 8άδα προχώρησαν επίσης η επικεφαλής στον όμιλο της ανδρικής ελληνικής ομάδας Πορτογαλία και η οικοδέσποινα Σουηδία, που ήταν επικεφαλής στον όμιλο της γυναικείας ελληνικής ομάδας. Είναι κάτι, που δεν συμβαίνει συχνά σε κορυφαία διοργάνωση, να προχωράνε στα προημιτελικά δύο ομάδες από τον ίδιο όμιλο σε άνδρες και γυναίκες και σαφώς αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι η Ελλάδα είχε πολύ δύσκολο έργο στο Μάλμε για να βρεθεί σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις και να περάσει στο ταμπλό.

Αξιοσημείωτο επίσης ότι η Πορτογαλία επιβλήθηκε 3-0 της Τσεχίας, ενώ η Ουγγαρία και η Ισπανία πήραν από 1 νίκη κι από τους 3 αθλητές και αθλήτριές τους αντίστοιχα, για να φτάσουν στην τελική επικράτηση κόντρα στην Αγγλία και το Λουξεμβούργο αντίστοιχα (Άνταμ Ζούντι, Τάμας Λάκατος, Μπένκε Μαγιόρος και Μαρία Ξιάο, Σοφία Σουάν Ζανγκ και Μαρία Μπερθόζα).

Κατά τα άλλα τα φαβορί προχωρούν στο Μάλμε, οι 8άδες είναι αύριο 15/09 και (σύμφωνα με τα προγνωστικά) πάμε για ημιτελικούς μεταξύ Γερμανίας-Πορτογαλίας και Γαλλίας-Σουηδίας στους άνδρες και Γερμανίας-Πορτογαλίας η Σουηδίας και Γαλλίας-Ρουμανίας στις γυναίκες.

Με τη σειρά, που εμφανίζονται οι ομάδες στα ταμπλό, τα αποτελέσματα του 1ου γύρου ήταν:

Στους άνδρες:

Γερμανία-Ουκρανία 3-0

Κροατία-Σλοβακία 3-1

Δανία-Ρουμανία 3-0

Τσεχία-Πορτογαλία 0-3

Γαλλία-Σλοβενία 3-2

Πολωνία-Βέλγιο 2-3

Αγγλία-Ουγγαρία 2-3

Σουηδία-Αυστρία 3-0

Στις γυναίκες:

Γερμανία-Ουκρανία 3-0

Ιταλία-Τσεχία 3-2

Σουηδία-Πολωνία 3-1

Κροατία-Πορτογαλία 1-3

Γαλλία-Αυστρία 3-0

Σλοβακία-Ουγγαρία 3-1

Λουξεμβούργο-Ισπανία 1-3

Σερβία-Ρουμανία 1-3

Τα ζευγάρια των προημιτελικών (που αρχίζουν από τις 11 Ελλάδας με τις γυναίκες):

Στους άνδρες:

Γερμανία-Κροατία

Δανία-Πορτογαλία

Γαλλία-Βέλγιο

Ουγγαρία-Σουηδία

Στις γυναίκες:

Γερμανία-Ιταλία

Σουηδία-Πορτογαλία

Γαλλία-Σλοβακία

Ισπανία-Ρουμανία

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σπουδαία εμφάνιση σήμερα για την Εθνική ομάδα στο κολυμβητήριο του Λίντο

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics