Breaking News
26 Οκτωβρίου 2023

Τα ζευγάρια, που θα κοντραριστούν σήμερα το απόγευμα (στις 16:30) στους τελικούς του ομαδικού στο Europe Youth Series επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Λουτρακίου

, ανέδειξε η πρώτη ενότητα των αγώνων της Πέμπτης 26/10. Από τη χτεσινή πρεμιέρα στο αθλητικό κέντρο Sport Camp είχε ξεκαθαρίσει η πρωτιά στα ενιαία γκρουπ για την Ελλάδα 1 στην κατηγορία Under 15 και τη Δανία στην Under 13. Σήμερα κρίθηκε ότι στον τελικό της παιδικής κατηγορίας αντίπαλος της Ελλάδας 1 θα είναι η Γεωργία, ενώ στον αντίστοιχο αγώνα της παμπαιδικής κατηγορίας θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο απέναντι στους Σκανδιναβούς η Ελλάδα 1. Οι 2ες θέσεις των γκρουπ και οι επόμενοι φιναλίστ βγήκαν από αγώνες με έντονη ελληνική παρουσία. Στην κατηγορία U15 η Ελλάδα 2 εξάντλησε τις ελπίδες της για ευρεία νίκη κόντρα στη Δανία και πρόκριση σε ισοβαθμία, αλλά η νικη 5-4 δεν της ήταν αρκετή, ενώ στη μικρότερη κατηγορία η Ελλάδα 1 επικράτησε σε συναρπαστική αναμέτρηση της Ελλάδας 2 με 5-4. Οι δύο τελικοί διεξάγονται ταυτόχρονα, αυτός της κατηγορίας U15 ορίστηκε στο τραπέζι 1 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο λινκ https://www.ettu.tv/en-int/livestream/europe-youth-series-day-2-table-1/1662209

Χρονικά προηγήθηκαν και σήμερα οι αγώνες της κατηγορίας παμπαιδικού. Βαθμολογικά τη μεγάλη σημασία στην 3η και τελευταία αγωνιστική είχε ο «εμφύλιος». Η Ελλάδα 1 (που την κοουτσάρει ο Μανώλης Αλαρούπι) πέρασε στον τελικό, αφού στο καθοριστικό για τη 2η προνομιούχο θέση, ματς της 3ης αγωνιστικής του ενιαίου γκρουπ, έκαμψε με 5-4 την Ελλάδα 2 (στην τεχνική καθοδήγηση ο Μιχάλης Αγγελίδης και ο Κώστας Δημητρακόπουλος). Στο άλλο ματς η νικήτρια του πουλ Δανία νίκησε 6-3 την Ελλάδα 3, η οποία περιορίστηκε στην 4η θέση. Η ομάδα παρέταξε τους Αναστάσιο Φουσέκη, Κωνσταντίνο Ισαακίδη, Αθανασία Γκόγκα, Ελπίδα Τασιού και είχε υπεύθυνη προπονήτρια την Ανίτα Χατσατριάν.

Η εξέλιξη του αγώνα Ελλάδα 1 – Ελλάδα 2: 5-4:

Κωνσταντίνος Αλεξούδης/Άννα Μήτκα-Νίκος Αγγελίδης/Δέσποινα Δημητρίου 3-0

Μήτκα-Αφροδίτη-Ιωάννα Σαρικάκη 3-1

Αλεξούδης-Αγγελίδης 3-0

Σοφία Φίλη-Δέσποινα Δημητρίου 1-3

Σπύρος Φουσέκης-Δημήτρης Γεωργαλλίδης 0-3

Μήτκα-Δημητρίου 3-0

Αλεξούδης-Γεωργαλλίδης 3-0

Φίλη-Σαρικάκη 1-3

Φουσέκης-Αγγελίδης 0-3

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ U13

ΧΩΡΑ ΒΑΘΜΟΙ

1. Δανία 18

2. Ελλάδα 1 15

-------------------------------------

3. Ελλάδα 2 14

4. Ελλάδα 3 7

Στο ομαδικό Under 15 η Ελλάδα 1 μπορεί να ήταν βαθμολογικά αδιάφορη με την εξασφάλιση της πρωτιάς από τη 2η αγωνιστική, ωστόσο και τα δύο ματς είχαν ζωηρό ενδιαφέρον. Τα σκορ σε ομαδικό επίπεδο έπαιζαν μεγάλο ρόλο και θα μετρούσαν σε πιθανή ισοβαθμία. Το φινάλε είχε σασπένς.

Η Ελλάδα 1 επιβεβαίωσε κατ’ αρχάς ότι ήταν φαβορί απέναντι στη Γεωργία και επικράτησε με 6-3. Έφτασε τους 20 βαθμούς στο γκρουπ, αγωνίζεται με τους Γιάννη Κούτρα, Γιάννη Κιοσελόγλου, Βασιλική Μπουλά, Αλεξάνδρα Μπιτχαβά κι έχει στον πάγκο τον Χρήστο Τσαρσιταλίδη.

Οι Γεωργιανοί σε εκείνο το σημείο έφτασαν τους 12 βαθμούς και περίμεναν ανυπόμονα την έκβαση του αγώνα Δανία-Ελλάδα 2. Όταν οι διεθνείς μας (Κώστας Φάκαρος, Θεοφάνης-Γιώργος Μήτκας, Στέλλα Μαυροματάκη, Άντζελα Νούρε) προηγήθηκαν 4-2 ήλπιζαν ακόμα σε κάτι ουσιαστικό, όμως αργότερα το σκορ έγινε 4-4 κι έσβησαν οι ελπίδες για την είσοδο στον τελικό. Το ενδιαφέρον τότε εστιάστηκε στην 3η θέση για την ελληνική πλευρά και στην πρόκριση στον τελικό για τη Δανία. Στο συγκλονιστικό 9ο επί μέρους ματς ο Θεοφάνης Μήτκας επικράτησε με 3-2 και στην παράταση του 5ου σετ! Η αντιπροσωπευτική μας ομάδα (στο κοουτσάρισμα της οποίας ήταν το διήμερο οι Ρούλα Λαμπρινίδη, Παύλος Τελόπουλος και Μιχάλης Αγγελίδης) έφτασε τους 11 βαθμούς, πέρασε τη Δανία στην ισοβαθμία επειδή τη νίκησε στο μεταξύ τους και κατετάγη 3η. Η Δανία αν επικρατούσε, έστω και οριακά, θα προκρινόταν στον τελικό με τους 12 βαθμούς διότι θα υπερτερούσε στην ισοβαθμία με τη Γεωργία, την οποία είχε νικήσει χτες. Το κλίμα βέβαια, ήταν τόσο ευχάριστο ανάμεσα στις αποστολές, που δεν έλειψαν τα πειράγματα μετά το… χιτσκοκικό φινάλε του ομίλου.

H ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ U15

ΧΩΡΑ ΒΑΘΜΟΙ

1. Ελλάδα 1 20

2. Γεωργία 12

-------------------------------------------

3. Ελλάδα 2 11 (νίκη 5-4)

4. Δανία 11 (ήττα 5-4)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του κάθε ομαδικού αγώνα στη σελίδα της ETTU στον σύνδεσμο https://www.ettu.org/en/events/europe-youth-series/greece-open/

Στον ίδιο χώρο θα βρείτε τις κληρώσεις των ατομικών αγωνισμάτων, που έγιναν χτες. Το απλό και το διπλό αρχίζουν την Παρασκευή 27/10.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα

Ο καιρός σήμερα 25/10/2023

 

 

 

 

Η διοργάνωση 3Χ3 basket “Cretan Series” συνεχίζεται , με τελευταίο σταθμό το δήμο Μαλεβιζίου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics