Breaking News
05 Ιανουαρίου 2024

Μαχλάς: «Ο Νταμπράουσκας είχε παραγκωνίσει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές – Ο Μελ μπορεί να βοηθήσει τον ΟΦΗ»



Μαχλάς «Φαίνεται ο πόλεμος που γίνεται σε βάρος του ΟΦΗ»

Ο Νίκος Μαχλάς σε συνέντευξη του, μίλησε για τον ΟΦΗ και τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται υπομονή γιατί έχει ποιοτικούς παίκτες.

Ο παλαίμαχος άσσος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στον Βάλντας Νταμπράουσκας, όσο και στο νέο προπονητή του ΟΦΗ, Πέπε Μελ.


Αναλυτικά οι σχετικές δηλώσεις του Μαχλά:


Για το πως ο ΟΦΗ θα καταφέρει και πάλι να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα: «Είναι η ομάδα που είναι και θα είναι πάντα μέσα στη καρδιά μου. Θεωρώ ότι όλα θα κριθούνε στο balance της ομάδας, γιατί πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ήρθαν καλοί και ποιοτικοί παίκτες. Ο προηγούμενος προπονητής είχε χτίσει στην ομάδα στο 3-5-2 και δεν του βγήκε, δεν είχε ένα μπακ -απ. Η ομάδα είναι για υψηλό λέβελ, να βγαίνεις στην Ευρώπη και να διεκδικεί κάτι παραπάνω, με αυτούς τους παίκτες που έχει πάρει.

Τον νέο προπονητή τον πιστεύω και πρόσφατα σε δηλώσεις του είπε κάτι πολύ σοφό, ότι ο ΌΦΗ δεν έχει αλλαγές. Ο προηγούμενος είχε παραγκωνίσει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Τώρα βλέπουμε πως μέσα σε δύο εβδομάδες βρήκε τα προβλήματα του ΟΦΗ. Απλά χρειάζεται υπομονή.

Ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ μέχρι το 36-37 δεν είχε πρόβλημα, αλλά στην άμυνα ήταν όλα ευάλωτα. Αυτά δεν πρέπει να γίνονται σε μια ομάδα που είναι σοβαρή και πρέπει να φτάσει πολύ ψηλά. Ελπίζω να τα καταφέρει και να έχει όρεξη να τα κάνει».

Για το αν ο ίδιος θα ανανέωνε τον τωρινό προπονητή του ΟΦΗ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα: «Δεν ήταν επιλογή του ΟΦΗ να είναι το συμβόλαιό του για 6 μήνες, ο προπονητής το επέλεξε για να δει την επικρατεί στην ομάδα και να δει αν μπορεί να αλλάξει πράγματα. Δεν ξέρω ακριβώς τι θέλει να κάνει. Εγώ σαν ένας άνθρωπος που είμαι κοντά στην ομάδα και τους βλέπω, θεωρώ ότι ένας τέτοιος προπονητής με την εμπειρία που έχει θα μπορεί να δώσει πολλά στον ΟΦΗ».

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Επανέρχεται στην προεδρία της Super League ο Μηνάς Λυσάνδρου

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 04/01

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics