Breaking News
24 Ιανουαρίου 2024

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ηρακλείου έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους σκακιστές του 

 

Αξιολογήσεις Νέων γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων στο Εθνικό Κολυμβητήριο Χανίων


Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα την προηγούμενη Κυριακή στις «Αναδρομές» ο Σκακιστικός Όμιλος Ηρακλείου προχώρησε στην κοπή της πίτας του, πραγματοποιώντας παράλληλα και μία σειρά από βραβεύσεις των σκακιστών του που διακρίθηκαν το προηγούμενο διάστημα.
Στην εκδήλωση συνέδραμαν η Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου και το σκακιστικό σωματείο «Λέων Κάντια».

Δύο διακεκριμένοι έφηβοι αθλητές του Σκακιστικού Ομίλου Ηρακλείου, οι Καζαντζόγλου Στέφανος και Χασουράκη Χρυσή βραβεύτηκαν για τις πρόσφατες επιτυχίες τους σε τουρνουά παγκοσμίου επιπέδου, η κ. Πόπη Παρλαμά Φραγκιαδάκη τιμήθηκε για την προσφορά της στο σκάκι της Χερσονήσου είκοσι και πλέον χρόνια, ενώ και η κ. Κυριακάκη Λαμπράκη Ελένη, ιδιοκτήτρια του πολυβραβευμένου βρεφονηπιακού σταθμού Ανισσαρά «Τα ζουζουνάκια» για την προσφορά της επίσης στο σκάκι νηπίων, που αποτελούν το φυτώριο της ομάδας της Χερσονήσου. Τέλος απονομές κυπέλλων και μεταλλίων έγιναν στους μικρούς παίκτες για την επιτυχία τους, στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά στο El Sur, στο Ηράκλειο.

Στην εκδήλωση προσκεκλημένοι και παρευρισκόμενοι ήταν από το Δήμο Ηρακλείου ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Τσαπάκης Γιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δουλουφάκης Δημήτρης, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας, κ. Νίκος Ξυλούρης και η κ. Μηλάκη Γεωργία, από το Δήμο Χερσονήσου ο Δήμαρχος κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης και η Αντιδήμαρχος κ. Δέσποινα Πλευράκη, με όλους τους να εκφωνούν σύντομο χαιρετισμό και να εκφράζουν τη χαρά και το θαυμασμό τους για το ξεχωριστό πνευματικό αυτό άθλημα που λέγεται σκάκι.

Την ίδια στιγμή, εκ μέρους των σωματείων οι Νίκος Παπανδρέου, Μαίρη Βασιλακάκη, Κώστας Κλώκας και Πόπη Παρλαμά - Φραγκιαδάκη ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους και μίλησαν για τα σχέδια τους σχετικά με το άθλημα και την εξάπλωση του, ενώ η ψυχολόγος κ. Μήλιου Σταυρούλα ανέλυσε τη διαχείριση της ήττας, θέμα το οποίο οι γονείς βρήκαν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαδραματίστηκε ένα σκακιστικό θεατρικό-παραμύθι της Μαίρης Βασιλακάκης και της προπονήτριας Μαρία Παπανδρέου, στο οποίο έλαβαν μέρος μικροί σκακιστές με μηνύματα για προσπάθεια, επιμονή, έντιμο αγώνα και αθλητική συμπεριφορά.
Το φλουρί που ισοδυναμούσε με ένα σκακιστικό ρολόι της εταιρίας Novelty, κέρδισε μικρή αθλήτρια Ρενάτα Αποστολάκη.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 24 /01/2024

 

 

 

 

Επίθεση δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics