Breaking News
28 Φεβρουαρίου 2024

Βόλος - ΟΦΗ 3-1: Το ήθελε περισσότερο και το πήρε η ομάδα της Μαγνησίας
ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ



Ο Βόλος βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τον ΟΦΗ αλλά ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο επικρατώντας 3-1 και πήρε βαθιά ανάσα στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Ο Βόλος ήταν αυτός που καιγόταν για τη νίκη στο ματς με τον ΟΦΗ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στη μάχη που δίνει για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στη μάχη των playouts. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν εν τέλει με ανατροπή να φτάσουν στη νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο επικρατώντας 3-1 και πήραν βαθιά ανάσα στη μάχη που δίνουν για την παραμονή.

Οι κορυφαίες επιδόσεις και τα στατιστικά στο Βόλος - ΟΦΗ
Οι κορυφαίες επιδόσεις και τα στατιστικά στο Βόλος - ΟΦΗ SPORT24/OPTA
Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον Βόλο όμως να είναι περισσότερο αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που δημιούργησε και εν τέλει να φτάνει σε ένα σημαντικό τρίποντο.

Ο ΟΦΗ που προερχόταν από ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ 13' με ωραίο πλασέ εκτός περιοχής του Λάρσον. Ένα γκολ που έβαλε σε θέση οδηγού τους Κρητικούς.

Ο Βόλος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 31' με ένα αυτογκόλ του Βούρου. Ο Ντε Καμπς μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε ένα μακρινό σουτ με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων να προσπαθεί να διώξει σε κόρνερ αλλά με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρο ο Βόλος έκανε την ανατροπή στο σκορ στο 61' με κεφγαλιά του Σιέλη που νίκησε την άμυνα του ΟΦΗ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάουμαν.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Βόλος βρήκε και τρίτο γκολ για να "κλειδώσει" τη νίκη. Σε αράουτ από τα δεξιά η άμυνα του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να διώξει με τον Μπερτόγλιο να γίνεται κάτοχος της μπάλας, πέρασε τον Βούρο και με πλασέ νίκησε τον Μπάουμαν για το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Βόλος - ΟΦΗ
Τα στατιστικά και οι κορυφαίες επιδόσεις στο Βόλος - ΟΦΗ SPORT24/OPTA
ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Τσοκάνης, Ντε Καμπς (65' Λούνα), Τρουιγιέ (46' Μπερτόγλιο), Κόμπα (90+3' Ολιβέιρα), Ασεχνούν, Γκαρσία.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λουκάο, Γκλάζερ (67' Γκαγέγκος), Μεγιάδο (73' Αποστολάκης), Μπακού, Νέιρα (41' Χιμένεθ), Ριέρα (67' Μοσκέρα), Φελίπε (73' Ισέκα).

sport24.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

 

Σήμερα 27 Φεβρουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 27/02/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics