Breaking News
04 Απριλίου 2024

Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: Πανηγυρικά στο F-4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, το ΓΕΛ Γαζίου



Το Γενικο Λύκειο Γαζίου επικράτησε με 4-0 του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας,σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Προοδευτικής και προκρίθηκε στο Final Four του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου!

Οι πρωταθλητές Κρήτης είχαν σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα τους που τους κράτησε όρθιους στο πρώτο ημίχρονο, με τον Σταυρόπουλο να βάζει μπροστά στο σκορ το ΓΕΛ Γαζίου στο 7ο λεπτό.


Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Κορτσινίδη ανέβασε έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με κορυφαίο τον Δάρλα που πέτυχε τρία γκολ, έφτασε στο τελικό 4-0 που την έστειλε στο Final Four του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, που θα γίνει μετά το Πάσχα, πιθανότατα στις 14-15 Μάϊου.

Στο γήπεδο του Κορυδαλλού, βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, προκειμένου να υποστηρίξει από κοντά την σχολική ομάδα του ΓΕΛ Γαζίου.

Ekriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 03 Απριλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 03/04

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics