Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2016

Το φάσμα του υποβιβασμού αντιμετωπίζει η Βέροια πριν καν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, καθώς η ομάδα της Ημαθίας δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η επιτροπή δεν έδωσε άδεια ούτε στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά το θέμα έχει να κάνει με το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων»όπου απαιτούνται διευκρίνησεις.

Αν η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα κρίνει την περίπτωση της Βέροιας ως «βαρεία», τότε οι ποινές προβλέπουν υποβιβασμό. Στη περίπτωση αυτή, το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με 15 ομάδες.

Αντίθετα, η ΕΕΑ χορήγησε πιστοποιητικό στις ΠΑΕ: Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη, Λεβαδειακός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός. Επίσης η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό και όρισε προθεσμία μέχρι τις 31 Οκτωβρίου στις ΠΑΕ Λάρισα, Πλατανιάς και Ηρακλής για συμπλήρωση του φακέλου τους.

Σε άλλες υποθέσεις, η ΕΕΑ ενέκρινε την αλλαγή επωνυμίας της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, ενώ ανέβαλε το θέμα της καταγγελίας της ΠΑΕ Τρικάλων κατά της ΠΑΕ Βέροιας αναφορικά με τη μετοχική σύνθεση της δεύτερης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics