Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει προκαλέσει πολύ καλές εντυπώσεις μετά κιόλας την πρώτη του εμφάνιση για φέτος στην Κέρκυρα, αλλά δεν φαίνεται να είναι κι ο μοναδικός από πλευράς Πλατανιά. Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ των "Χανιώτικων Νέων", στο... μάτι μεγάλων συλλόγων βρίσκονται και δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, ο Ογκνιεν Γκνιάτιτς και ο Γιάγια Μπανανά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Βόσνιος εξακολουθεί να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ μετά το θέμα της πώλησής του το καλοκαίρι το οποίο δεν ήρθε σε πέρας και ο Καμερουνέζος τον Παναθηναϊκό. Ακόμα, τονίζεται ότι και ο Αποστολόπουλος μετά τις συνεχόμενες πολύ καλές του εμφανίσεις θα μπορούσε να δημιουργήσει θέμα μεταγραφής του.

Το ρεπορτάζ των "Χ.Ν." έχει ως εξής:

«Απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι μονάχα ο Γιακουμάκης που μετά τη διεξαγωγή της αγωνιστικής με την οποία ξεκίνησε η Σούπερ Λιγκ έχει “τραβήξει” την προσοχή και ενδεχομένως κατά τη χρονιά θα μπορούσαν να ακολουθήσουν κάποια περισσότερα πράγματα για ό,τι τον αφορούν. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ανάλογη προσοχή επιδεικνύεται ήδη για δύο ακόμα ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα το καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από τη μετακίνησή του σε “μεγάλη” ελληνική ομάδα, που πρόκειται για τον ΠΑΟΚ.

Η αναφορά γίνεται αφενός στον Γκνιάτιτς, που είχε μια πολύ ώριμη εμφάνιση στην Κέρκυρα και τον Μπανανά, που επίσης έδειξε σε καλή κατάσταση σε αυτό το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται να έχουν μπει στο “μάτι” μεγάλων ελληνικών συλλόγων, με πληροφορίες ειδικότερα ν’ αναφέρουν ότι υπό προϋποθέσεις ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να επιστρέψει -και μάλιστα όχι τόσο αργά- για τον Βόσνιο αμυντικό μέσο, ενώ το νέο στοιχείο που προκύπτει είναι ότι για τον Καμερουνέζο στόπερ υπάρχει καλή άποψη στον Παναθηναϊκό. Επίσης, υπάρχει ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο ότι μπορεί να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και ο οποίος είναι ο Αποστολόπουλος, που από πέρσι δείχνει… μεταλλαγμένος προς το καλύτερο, με τη βελτίωσή του να είναι πραγματικά θεαματική!».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics