Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2016

Η αποβολή του Πασχαλάκη στο 25' βοήθησε ώστε ο Παναθηναϊκός να επικρατήσει με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και να κάνει το 2x2 στην ελληνική Σούπερ Λίγκα. Με εννιά για μισή ώρα έπαιξε ο ΠΑΣ αφού τραυματίστηκε και βγήκε ο Ακόστα.

Μετά από ένα εικοσάλεπτο όπου ο Παναθηναϊκός έδειξε να φοβάται τον ΠΑΣ, ο Πασχαλάκης αποβλήθηκε γιατί έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής και ο Παναθηναϊκός απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα.

Κάπου εκεί άλλαξε και η εικόνα του ματς. Ο Στραματσόνι πέρασε ακόμα έναν χαφ στο ματς (Βιγιαφάνες) και σταμάτησε να παίζει με τρία στόπερ (βγήκε ο Ιβανόφ).

Ο ΠΑΟ λοιπόν έφτανε πιο εύκολα στην εστία του ΠΑΣ, απείλησε με τον Λουντ στο 35' και σκόραρε με τον Μπεργκ στο 38' μετά από ασίστ του Κουλιμπαλί, στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

Οι "πράσινοι" συνέχισαν να πιέζουν τον ΠΑΣ, είχαν δοκάρι με τον Μπεργκ στο 42', ενώ ο Λέτο στο 45' και στο 45+2' έχασε τρομερές ευκαιρίες να κάνει το 2-0 και να καθαρίσει από νωρίς το ματς.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να κρατήσει αυτό το 1-0. Μη χειρον βέλτιστον... Πέρασε ακόμα ένα αμυντικό χαφ στο ματς (Γαρουφαλιάς).

Ωστόσο ο Μπεργκ, ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟ - και - σήμερα στο 54' με μία φοβερή μπαλιά βρήκε τον Λουντ στη καρδιά της περιοχής του ΠΑΣ και ο οποίος σαν σε προπόνηση έκανε το 2-0.

Λίγο η κούραση από το ματς της Πέμπτης κόντρα στον Άγιαξ, λίγο η ζέστη, λίγο η ασφάλεια του 2-0, ο Παναθηναϊκός χαλάρωσε.

Ο ΠΑΣ έμεινε και με εννέα παίκτες μιας και τραυματίστηκε ο Ακόστα και με τον Μπεργκ στο 76' ο ΠΑΟ έκανε και το 3-0.

Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Λέτο λίγο πριν τα 90' όταν έκανε το 4-0 με σουτ μέσα από την περιοχή του ΠΑΣ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α. Στραματσόνι): Στιλ, Σάμπα, Μπεργκ(78' Ρινάλντι), Ζέκα, Λέτο, Λουντ(57' Εμ' Μποκού), Χουλτ, Μολέδο, Ιβανόφ(34' Βιγιαφάνες), Κουλιμπαλί

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Γ. Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Γιάκος(46' Γαρουφαλιάς), Κούτρης(61' Ζάιρο), Κόντε, Ακόστα, Ναδάλες, Καρανίκας, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Μαμπουλού(25' Περιστερίδης)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics