Breaking News
19 Σεπτεμβρίου 2016

Με δύο γκολ του Κουλούρη, ο ΠΑΟΚ πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα (ξεκίνησε από το -3) περνώντας με 2-1 από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. 



Ο Βλάνταν Ίβιτς εμπιστεύτηκε τον 20χρονο σέντερ φορ στην κορυφή της επίθεσης και αυτός τον δικαίωσε με το παραπάνω, σκοράροντας δις μέσα σε ένα δίλεπτο. 

Καλύτερος στο πρώτο μέρος ο δικέφαλος, που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Μπέρτου στο 45’, παίζοντας πιο συντηρητικά στο δεύτερο ημίχρονο. 


Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανέβουν στο γήπεδο και να μειώσουν το σκορ με το πέναλτι-γκολ το Ιωαννίδη στο 62’, ωστόσο η ομάδα του Ίβιτς ανέβασε την απόδοσή της στη συνέχεια, δεν απειλήθηκε σοβαρά έχοντας παράλληλα ευκαιρίες και για τρίτο τέρμα, με κυριότερη το δοκάρι στον «κεραυνό» του Ροντρίγκες στο 76’.

Το 2/2 έκαναν οι Θεσσαλονικείς που έφτασαν τους 3 βαθμούς, δεδομένου του χάντικαπ του -3 με το οποίο μπήκαν στο πρωτάθλημα. Στο μηδέν έμειναν οι Αρκάδες μετά από δύο αγωνιστικές και την ήττα την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Σμύρνη.

novasports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics