Breaking News
02 Οκτωβρίου 2016

Πλατανιάς και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων στα Χανιά, για την 6η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της super league. 



Ο Πλατανιάς, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και είναι αήττητος στις 4 πρώτες αγωνιστικές, είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να φθάσει στο γκολ, όπως και ο Παναιτωλικός που επίσης δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για να πάρει αυτός τη νίκη. 

Το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηριζεται μάλλον δίκαιο για τις δύο ομάδες, που έχουν στους πάγκους τους, δύο από τους πιο έμπειρους Έλληνες προπονητές, τους Γιώργο Παράσχο (Πλατανιάς) και Γιάννη Ματζουράκη (Παναιτωλικός).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics