Breaking News
03 Οκτωβρίου 2016

Σε διαθεσιμότητα αναμένεται να τεθούν οι επόπτες γραμμών, Αϊχάν Χούσκογλου και Δημήτρης Τάτσης, για λανθασμένες υποδείξεις τους στα χθεσινά ματςΒέροιας-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού-Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Ο πρώτος... ανακάλυψε οφσάιντ στο γκολ του μεσοεπιθετικού του «Δικεφάλου του Βορρά», Φακούντο Περέιρα, παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός καλυπτόταν, ενώ ο δεύτερος υπέδειξε πέναλτι στο άγγιγμα του μπακ των «κυανοκίτρινων», Γιαννούλη, στον μεσοεπιθετικό του «τριφυλλιού», Βιγιαφάνιες.

Αμφότεροι έλαβαν παραπέμψιμο βαθμό από τους Μιχάλη Καλαθενό και Γεράσιμο Μαζαράκη αντίστοιχα και ως εκ τούτου θα μείνουν εκτός ορισμών τις επόμενες αγωνιστικές.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics