Breaking News
09 Οκτωβρίου 2016

Ο Παναθηναϊκός στη φιλική αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2), με τον Στραματσόνι να κάνει αρκετές αλλαγές. 

Ο Σταματάκης σέντραρε όμορφα μέσα στην περιοχή οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν και ο Ταμπάκης με δυνατό κοντινό σουτ άφησε «άγαλμα» τον Βλαχοδήμο κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 58' ο Βιγιαφάνιες βρήκε με άψογη ασίστ τον Ριναλντί με τον τελευταίο να σκοράρει από κοντά, και στο 63' ο Βιγιαφάνιες και πάλι πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα, με ατομική προσπάθεια και ωραίο πλασέ από πλάγια θέση.  Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σαμπατάκου από τον Μαρινάκη και ένα λεπτό μετά ο Ναούμ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 

Πανελευσινιακός: Αγριμάκης (54’ Στεριώτης), Κωνσταντινίδης (65’ Δημόπουλος), Ζέλιος (54’ Γραικός), Τσούπρος (86’ Σαμπατάκος), Καμπούρης (86’ Μπρέμπος), Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης (74’ Μουντοκαλλάκης), Ρόκας (65’ Κασνέτση), Σταματάκης (65’ Ιοδρανίδης), Ταμπάκης (54’ Ναούμ), Κωστόπουλος (54’ Αγγελούδης). 

Παναθηναϊκός: Ο. Βλαχοδημος (87’ Ξενόπουλος), Ιβανόφ, Μολέδο (46’ Αγγελόπουλος), Σάμπα (62’ Μαυρομάτης), Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπης, Μπουζούκης (46’ Χατζηγιοβάννης), Βιγιαφάνιες (68’ Πίσπας), Ρινάλντι (83’ Σερβιλλάκη), Π. Βλαχοδήμος (79’ Παπανικολάου).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics