Breaking News
16 Οκτωβρίου 2016

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να πετύχει το γκολ της νίκης επί του Ηρακλή, 1-0, μόλις στο 3ο λεπτό με τον Γκάρι Ροντρίγκες. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ... έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Χουάντερσον, με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να πραγματοποιεί σωρεία μεγάλων επεμβάσεων.

Ο Ηρακλής έπαιξε με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Σαραμαντά, ο ΠΑΟΚ σε ένα ακόμα ματς έδειξε πόσο μεγάλο πρόβλημα έχει στο τελείωμα των φάσεων.

ΣΚΟΡΕΡ: 3' Ροντρίγκες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 18΄ Σάκχοφ, 45' Κάμπος, 45' Μαλεζάς, 81΄ Κυριακίδης / 23' Σαραμαντάς, 45' Ιντζόγλου, 45' Χουάντερσον

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 27' Σαραμαντάς (απευθείας)

ΔΟΚΑΡΙΑ: 59' Αθανασιάδης

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μαλεζάς (46' Βαρέλα), Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς (46' Κίστιου), Κάνιας (85' Τσίριμοτ), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες, Κάμπος, Αθανασιάδης.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Κούρος, Ρούσσος (71' Καραγκούνης), Ιντζόγλου, Μοντέιρο, Πασάς (46' Αγγελόπουλος), Λάμπρου (83' Τσότρας).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics