Breaking News
28 Νοεμβρίου 2016

Σε «λευκή» ισοπαλία υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός με την Κέρκυρα, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 12η αγωνιστική της Super League. 

Η αγωνιστική απραξία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος φάνηκε μία ακόμη φορά στην απόδοση των παικτών του Πάουλο Μπέντο που συμβιβάστηκαν με την πρώτη ισοπαλία τους και πλέον μετρούν 22 βαθμούς, 5 περισσότερους από τον δεύτερο ΠΑΣ Γιάννινα. 

Η Κέρκυρα σταμάτησε το σερί σκοραρίσματος των 39 εντός έδρας αγώνων που διατηρούσε ο Ολυμπιακός, από τις 2 Μαρτίου 2014.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά κατά τη φετινή σεζόν που οι πρωταθλητές δεν πετυχαίνουν γκολ, ενώ η πρώτη ήταν κόντρα στην ΑΕΛ, στη Λάρισα.

Ο Ολυμπιακός είχε αρκετές τελικές, αναζητώντας απεγνωσμένα το γκολ, πότε με τον Φορτούνη και πότε με τον Σεμπά, αλλά ο Κουτζαβασίλης ήταν σε εξαιρετική μέρα.

Οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» φώναζαν και πάλι ρυθμικά το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκες, δυσαρεστημένοι με την απόφαση του Μπέντο να τον αφήσει για πολλοστή φορά εκτός αποστολής.

Στο 95΄, ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Φορτούνης έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω και οι «ερυθρόλευκοι» δεν βρήκαν το γκολ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γεώργιος Μπλάνας (ΕΠΣ Μεσσηνίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μποτία - Νίκιτς, Κουτζαβασίλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσος (57΄ Μάρτινς), Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης (57΄ Πάρντο), Φορτούνης, Ελιουνούσι (72΄ Ιντέγε), Σεμπά, Καρντόσο

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου (66΄ Γκόμες), Σπίνουλας, Ντουάλα (78΄ Ντιμιτρόφσκι), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (89΄ Κοντός), Ζαραδούκας, Ροζέριο, Νίκιτς

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics