Breaking News
04 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 4-0 τον Λεβαδειακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» και παραμένει επικεφαλής της βαθμολογίας της Super League με μεγάλη διαφορά από τους διώκτες του. Μέσα σε ένα πεντάλεπτο (69΄-74΄) οι πρωταθλητές πέτυχαν τρία γκολ και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Βοιωτούς. Σκόρερ οι Ιντέγε (48΄,74΄), Μιλιβόγεβιτς (69΄) και Φορτούνης (71΄).



Πολυ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο α΄ ημίχρονο, με σημαντικές ευκαιρίες, αλλά έλειπε το γκολ. Ο Ναμάσκο βρισκόταν σε εξαιρετική ημέρα, ενώ στο 21΄ όταν ο Ιντέγε κατάφερε να ξεπεράσει τον Ισπανό τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στο τέρμα, ο Μουλόπουλος έσωσε σίγουρο γκολ. 

Το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν γρήγορα το προβάδισμα με εκπληκτικό «ψαλίδι» του Ιντέγε που έφτασε τα 8 γκολ στη Super League. Θα έπρεπε να έχει μείνει στα 7 όμως, αφού βρισκόταν σε καθαρή θέση οφσάιντ, που δεν υπέπεσε στην αντίληψη του βοηθού.
Το γκολ άλλαξε τη μορφή του αγώνα, που από «ερυθρόλευκος μονόλογος» μετατράπηκε σε αμφίρροπη αναμέτρηση. 

Ο Λεβαδειακός άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και έφτασε «μια ανάσα» από την ισοφάριση στη 61΄, όταν ο Γιακουμάκης αστόχησε σε κλασικό τετ-α-τετ με τον Λεάλι. Όμως, μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά οι πρωταθλητές πέτυχαν τρία γκολ και καθάρισαν το ματς. 

Στο 69΄ ο Μιλιβόγεβιτς με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, στο 71΄ ο Φορτούνης με πλασέ στην κίνηση και στο 74΄ ο Ιντέγε με κοντινή κεφαλιά μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του παιχνιδιού. 

Ο Μπέντο έδωσε ευκαιρία και στον πρώτο σκόρερ της Κ20, Ανδρούτσο και ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (Πέμπτη) για το Europa League. Είχε κι ένα δοκάρι με τον Πάρντο στο 79΄ κι ένα χαμένο τετ-α-τετ (απέκρουσε ο Ναμάσκο) με τον ίδιο παίκτη στο 88΄.

Διαιτητής: Ευαγγέλου

Κίτρινες: Μποτία - Μαχαίρας, Ζεζίνιο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (74΄ Ανδρούτσος), Φορτούνης, Ελιουνούσι (72΄ Πάρντο), Σεμπά, Ιντέγε (77΄ Καρντόσο)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (60΄ Βασιλείου), Μαχαίρας (73΄ Καλτσάς), Σίλβα, Μάντζιος, Ζεζίνιο, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Καραμπουέ (46΄ Γακουμάκης)

ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics