Breaking News
10 Δεκεμβρίου 2016

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Τρίπολης μεταξύ Αστέρα και Βέροιας για την 14η ημέρα του πρωταθλήματος της Super League με τους γηπεδούχους να φθάνουν τους 11 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους τους 8, παραμένοντας όμως στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

Το θέαμα που πρόσφεραν και οι δύο ομάδες δεν ήταν καλό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως στα τελευταία λεπτά ανέβασαν την απόδοσή τους και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει.
Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)
Κίτρινες: Δημούτσος, Φερνάντεθ / Βίτι

Αστέρας Τρίπολης (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ίγκορ, Γιαννούλης, Μπέρτος, Χαμντανί, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Κώτσιρας (51΄ Μάσα), Φερνάντες, Τσιλιανίδης (65΄ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (75΄Φαρίνια).

Βέροια (Γράφας): Λόπεθ, Καλί, Ασίγκμπα, Μαλόν. Βασιλαντωνόπουλο, Λινάρδο, Μπαλάφα, Άρτσε (78΄ Τόμας), Σαρπόνγκ (80΄ Τόνι Κάλβο), Σισίνιο (60΄ Χαροντάκης), Βίτι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics