Breaking News
29 Δεκεμβρίου 2016

Από το «μικροσκόπιο» του Γιάννη Πετράκη θα περάσει τις προσεχείς ημέρες ο Θωμάς Γκάρας, προκειμένου να αποφασίσει ο Έλληνας τεχνικός, αν θα αποκτηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 18χρονος παίκτης ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα των Ιωαννίνων και θα προσπαθήσει να πείσει τον Έλληνα τεχνικό, πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Πάντοβα. 

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας του, εν όψει της συνέχειας της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Στόχος του είναι να προχωρήσουν άμεσα οι μετεγγραφικές κινήσεις, προκειμένου να έχει τα νέα αποκτήματα στη διάθεσή του, τις προσεχείς ημέρες. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics