Breaking News
30 Δεκεμβρίου 2016

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα ο Παύλος Κυριακίδης, καθώς η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου άσου, ο οποίος φορούσε μέχρι πρότινος τη φανέλα του Ηρακλή.

Ο Κυριακίδης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους και τίθεται άμεσα στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργου Κορακάκη.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρομήτου δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα, η οποία ξεχωρίζει για την οργάνωσή της και από την πρώτη στιγμή μου έδειξε ότι με θέλει πολύ. Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη τους, ιδίως τον κύριο Κορακάκη που μου έδειξε πόσο με πιστεύει και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους δικαιώσω. Ο Ατρόμητος είναι μια νέα και πολύ σημαντική σελίδα στην καριέρα μου, ένα μεγάλο σκαλοπάτι για να "χτίσω" κάτι ακόμη καλύτερο. Από την πρώτη στιγμή που συζήτησα με τη ομάδα αντίκρυσα συνθήκες που χρειάζεται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για να δουλεύει απερίσπαστος. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους της νέας μου ομάδας είναι ότι θα δίνω σε κάθε παιχνίδι το 100% για να πετύχει ο Ατρόμητος τους στόχους του που είναι η είσοδος στην πεντάδα και η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας».

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics